treba i meni...stani u red...imas u shiva-automotive...novu bez znaka...2700dindzi...
CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
ranije sam skupljao kao samo sto ja slikam,a od skoro i sa neta,stranca sam slikao kad je bilo 402 u Bgdu,a dizel je najjaciposle slikanja ga sretnem tu blizu mene i sad posto sam mislio da je G60 ja malo oko njega da se potegnemo,al kad sam shvatio da je u pitanju D2
Comment
-
-
Originally posted by dieselPlavi na ZA tablice je 1.8 16v i stalno ga vidjam ovde po Negotinu i zamalo zimus da ga pazarim!
U kakvom je stanju? Jel ga jos uvek vozi Dragan iz onog sela kod Negotina? Prodao sam ga njemu sept. 2003 godine.
Kolko trazi za njega?
Comment
-
-
Originally posted by dieselTaj plavi je sad u dosta dobrom stanju.Zimus kad smo pricali rekao mi je da ga je ofarbao i da je sredio trap i kocnice.Trazi za njega 3600e
Sto se cene tice....fenomen srpskog trzistaTolko ga je i platio pre 5 godina,
Comment
-
-
Evo vam na facebook grupa tj ukucajte ovo u search i ima oko 500 slika raznih jako dobrih primeraka
A Tribute to the VW Corrado ili link http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 260&ref=ts
Comment
-
-
<<< Kani mi jurimo ove po srbiji,imas ti neku slicicu?
<<<Brabus znaci i ti si imao Corradakako te sluzio?
<<<Hagor onaj plavi sam video na bubanj potoku i ima instrument tablu od golfa 3,a nema pojma da je od njega,vidi se da je pozadi bio udaran,boja zasu...
<<<Diesel pricao si mi o tom G60 kad sam bio kod tebe,a sta s kockom?
<<<Chappa g60 bio je ranije u oglasima neki Corrado sa D motorom,ne znam tacno kojim bila je neka jaka cena,tako da ne verujem da je to ovaj NI crveni,koji je to motor 1.6 TDI da ne mislis na GTD?
provalite ovom PR tablice kakve tj.od cega ima farove
Comment
-
Comment