Enterijer je isti samo tabla sa cajgerima je drugacija.Ma ko zna sta je radjeno!
CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
ja sam dobio popust i oba zatamnijo za 120e znaci izaslo me 60e,al ebi ga nabacio sam par musterija...
sad izgleda mnogo bolje,jos kad smo se vracali 2 crna Corada zatamljena,ma krimanal sta da ti kazem
radio sam u smartu u Kumodrazu,rade vrhunski videces,znas de sam pa svrati ima u dvoristu uvek jedno 2/3 Corrada Mig
regularno je 80e,e sad mozda bi mogao u glassu da ti zavrsim nesto da kazemo da je moj ili tako nesto,jer oni su mi obecali isto neki popust?!
Comment
-
-
Comment
-
-
Re: moj novi CORRADO 250 hp
Sta je sa corradom???The G-Lader is a scroll-type supercharger used in various Volkswagen models. Its purpose is to increase the horsepower attainable with a given engine displacement.This can be achieved with an exhaust-driven turbocharger or a belt-driven compressor. The G-Lader is in the compressor category, since it is belt-driven and does not have the turbocharger problem known as turbo lag.
Comment
-
-
Re: moj novi CORRADO 250 hp
skidao menjac,menjao lamelu,remontovao cilindre od kvacila jer je nesto zezao s menjanjem brzina,sad se sklapa posla ima katastrofa ljudi koji na golfu za 2 sata skinu menjac i vrate ga,meni nisu mogli da skinu preko 6h,bas je guzva pod haubom,al nadam se da ce bar trud da se isplati
Comment
-
Comment