Corrado je inace opasan auto, a tvoj je za 10++... Sve manje je dobrih primeraka kod nas... Smorim se kada ih vidim na ulicama kako se vuku kao prebijeni kerovi, sa dusama u nosu... Dobro je sto jos ima onih koji cene prave vrednosti, pa ce ostati po koji primerak u jednom komadu... Kada se pojavio, bio je skroz van svog vremena, a i danas je odlican prevoz, nema sta...
Bio je na sajmu automobila, na parkingu jedan crni Corrado VR6 sa dva crvena Golfa... Promovisali su neki Golf Club... I on skroz dobro izgleda, a narocito mi se svidja sto je VR...
*Durango kod nas su i novi automobili zapusteni a,kamoli ovi stari...razumem da se nema love za sredjivanje lose je vreme,al mogu bar da budu cisti ako nista drugo...
*Davide hvala
evo ovako kad zategnem oprugu ide u visinu i bas je tvrd,a kad je opusti ok 5cm do karaj dodje mi felna do ruba (kao na slici dole) al je previse mekan mnogo radi i kaci mi
Ja sam bio ubedjen da je obrnuto. Juce smo se videli bas i kazem kad zategnes tj sabijas oprugu spustas auto, kad otpustas tj rastezes podizes. Kad ono medjutim ))) Ali sam bar pogodio da sto vise spustas auto meksi je
evo ovako kad zategnem oprugu ide u visinu i bas je tvrd,a kad je opusti ok 5cm do karaj dodje mi felna do ruba (kao na slici dole) al je previse mekan mnogo radi i kaci mi
nije ti ona od pre neko vece dovoljno nastelovala gewinde
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment