Mozda se neko seca...ja sam pre kupovine coilover-a zvao Boboa i rekao mi je da moje Bilstein mogu da "bacim" jer oni prave druge amorte...
Sa shtelovanjem visine da mi sve napravi trazio mi je oko 550eur...shto ja nisam hteo da platim, jer jednostavno ne verujem u to pravljenje kod nas...jbg
Zato sam se i izuo za BC Racing koje su hvalili po raznoraznim forumima belosvetskim
Platio sam ih 840eur ukupno, sa sve slanjem i donoshenjem u BG...i imam sve full shtelovanja...eto
A da se ne lazemo, za pozeraj mogu i secene opruge.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
ok je 840e ako vec zavrsavaju posao toliko dobro,mada ima i nasih majstora koji moju lepo da naprave amorte i da spuste da to lezi extra...
moji ovi sto sam stavio su dobri al nisu predvidjeni da budu toliko spusteni koliko sam ja zamislio,pa ih prodajem i uzimam najverovatnije Koni
evo i malo slicica sta se radi ovih dana
pocupana sva stara struja
pa sta da ti kazem traver style idi bre budaloo sta lupas pomisli ce ljudi svasta
nego da se pohvalim uzeo sam enterijer RECARO u losem stanju,tako da ako neko zna gde ima povoljno koze nek javi...
sedista imaju grejace i pomeranje na dugme
ovo ti je jedina alternativa,sve ostale su kao s gradilista nekog,a ova lici na GTI
ja sam je porucio cekao sam par dana,kostala je oko 25e,nije mnogo kad one zicane prodaju za 1000 dindzi,ova bi cak mogla da se iskoristi za masku nekog automobila
Comment