prelep ti je puntisha, jel planirash mozda i neshto vece oko stajlinga da mu radish tipa branici i pragovi abath?
Punto HGT 1.8 16v
Collapse
X
-
2 hagor: Mozda branike i pragove Abarth ako nadjem, i ako budem imao pare, i hocu spojler da kupim (Naravno, Sportingov, ili Abarthov), stop svetla da zamenim, stavicu od punta MK2b posto su njemu zmigavci beli iiii to je to sto se tice smajlinga.
2 dandza: Pa operem ja i padne kisa a auto se vozi stalno i uprlja se odmah
2 loodilo: Hvala, tek ce biti extra slika, pravimo neko iznenadjenje u FLCSu
Comment
-
-
Originally posted by Vukasin2 hagor: Mozda branike i pragove Abarth ako nadjem, i ako budem imao pare, i hocu spojler da kupim (Naravno, Sportingov, ili Abarthov), stop svetla da zamenim, stavicu od punta MK2b posto su njemu zmigavci beli iiii to je to sto se tice smajlinga.
2 dandza: Pa operem ja i padne kisa a auto se vozi stalno i uprlja se odmah
2 loodilo: Hvala, tek ce biti extra slika, pravimo neko iznenadjenje u FLCSu
upoznacemo se u nedelju
Comment
-
-
Jel koristis neki filter na objektivu ili ti je sve ovo odradjeno u PS....i koji objektiv koristis?
edit: Evo sada sam pazljivije pogledao,koristis PS i to bas bass,vide se artifakti i probijanja na nekim slicicama...ali sve u svemu su prelepe slike...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Pa lose si pregledao, na ovim slikama nisam koristio P od Photoshopa!... U stvari lazem, jesam P, napravio sam ove crne okvire
Evo pricamo o tome bas, zove se HDR taj efekat, a probijanja se vide zato sto nije realni HDR nego simulacija posto se za HDR koristi minimum 3 iste slike (Normalna, podexponirana i preexponirana) ili vise (sto vise to bolje)...
blackpz$ Hvala
Comment
-
-
Ah pa HDR...sto nisi odmah rekao...
Svejedno super su!Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment