Jel koristis photomatix PRO ili dinamic photo HDR?
No more off
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
... napravili haos po gradu i brankovom mostu
Nikon D40 sa njegovim kit objektivom 18-55mm, koji sam sjebao juce zato sto mi je pao aparat
Koristim Dynamic Photo HDR, ali nije bas pravi HDR ovo na slikama... Mada se meni svidja
Nije bas za stock ali je za privatnu kolekciju extra...nego nije valjda da sa sobom stalno nosis stalak ili sve ovo radis iz jedne photke
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Ove su radjene sa 3-7 fotki, mora sa stalkom... Ne nosim uvek, samo kad nosim fotoaparat
Ma sad ga drzim u kolima koliko sam se nalozio na ovo fotkanje, show...
@skijash: a bre rodjo ti znas kakav sam ja a onaj dan sam bas popizdeo na kretene. dusa me zabolela bre kad sam video sta su uradili. mnogo mi bilo krivo... sory za off
E auto ti je stvarno prelep, za svaku pohvalu. Samo tako nastavi . . . Nadam se da cu i ja jednog dana kupiti hgt-a ili bar sportinga. Pozz od Marka iz Nisa
E auto ti je stvarno prelep, za svaku pohvalu. Samo tako nastavi . . . Nadam se da cu i ja jednog dana kupiti hgt-a ili bar sportinga. Pozz od Marka iz Nisa
Dobro ti je skroz sto ti je blizu kocnica i gas...tako cu i ja da napravim kod scirocca mog...
Sada ti ide pola noge na gas pola na kocnicu...kao kinezi kada driftuju...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment