prvo svaka cast za gewinde prava investicija e sad, moje pitanje je da li stvarno mislis da ima potrebe da prelazis na 16" ako jos i gewinde stavis, pa patos, imaces izuzetno neudoban auto koji ce redovno imati probleme sa trapom i mislim da ces izgubiti na ubrzanju, verujem da si i sam o svim ovim faktorima razmislio, ali ja pored ovih tvojih 15" ne bih nikada trazio bilo sta drugo jednostavno savrseno, a vozne karakteristike si zadrzao, i plus zimi da stavis zimske neke i opet imas auto koji moze da se vozi. E sad sve ovo pada u vodu ako ti je stalo do stajling vise nego do voznih karakteristika u sta sumnjam jer je ipak to HGT
Hvala
Sto se udobonosti tice, ne marim puno, nece biti katastrofa toliko. Trap nece biti toliko problematican, kapiram da je predvidjen za ovakav auto + necu bas na trke sa njim pa da ga ubijam Ubrzanje i to, pravo da ti kazem ako gubim uopste, gubim toliko malo da se to ni ne oseti, narocito na 130ks i 1000kg. Ova dimenzija tocka je manja od fabricke za 3mm u precniku a u sirinu 1cm, a ista je kao 195-50, iste sirine, mozda za 2 ili 3mm veca u precniku, tako da ono... Nije mi ni stalo do ubrzanja koliko do krivina
Snupi, pa sta bih ja bez tebe, o savesti moja???
Nezki, da, od bratica...
mogu samo da pretpostavim da vam je mnogo zanimljivo da skidate i montirate tockove sami, posto neki vulkanizeri ne naplacuju to, a neki ce to da urade za pivo i gotovo za 5 minuta...
^^^ zadovoljstvo je to . Što bi rekli, setisfekšn.
@ Vukašin: Najlepši HGT koji sam ikad video, što na netu, što uživo... Drago mi je što su ostale bele felne, i što nisi ništa čačkao sa njegovim fabričkim...
Skijash, sad sam ti kompetentan
Kani, oko 6200din sa nekim popustom od 15%
Manfred, ne brini, nisam se stekao za montiranje, imao sam to besplatno ionako, nego sam mislio da ce da kace felne 100% pa sam se naoruzao distancerima i pozvao vuka da isprobamo na njegovom autu, ali posto je on imao neke komplikacije, ja montirao 3 felne dok je on dosao i onda uz njegovu pomoc, skinusmo onu cetvrtu zapeklu nekako i eto
Abarth, sta da ti kazem, hvala, drago mi je
prava rec!
Nekim neverovatnim cudom, felne ne kace ama bas nigde. Vozili smo se ja i ortak od 100kg u kolima + 4 OZice sa gumama i pun gepek (woof, pojacalo ovo ono, i nista! Svuda je tacno na po 2mm fazon
Comment