Evoooo me...
Hvala Vam svima na komentarima (od kojih se lako uobrazish).
A evo i nekih pojedinosti i nadam se odgovora na pitanja...
Auto jeste bio vlasnistvo Laze, zatim kratko Vase sa Banovog brda i eto ga kod mene oko 4 godine.
Ponekad dolazim na Karaburmu na druzenje, inace sam sa Filmskog grada.
Vozen je svakodnevno i imao sam laksi udes u kom je nastradao nos najvise u estetskom smislu pa je i to jedan od razloga za restauraciju pored onog od 26 god. starosti.
Budzenja u estetskom smislu nece biti osim boljih felni. Dorade se odnose na ogibljenje i kocioni sistem, eventualno motor i menjac. Sve ostalo mora biti ispostovano po fabrickom standardu. Imam jos jedan motor M30 od 3.5l koji ce posluziti za modifikacije i pojacanja u snazi. U opciji je i 3.8l, 340KS motor iz M5 E34 sa njegovim menjacem 6 brzina sto ide bez vecih problema.
Mozda nabavim jos jedan 635 koji ima klimu i Recaro sedista i navodno je u solidnom stanju.
Utiske o voznji, ponasanju i upotrebi 635 nakon vise od 4 god. mogu svesti na samo jednu rec:
IZVANREDNO!
Eto za sada toliko i bice jos poneka slika enterijera i svakako cu dokumentovati proces restauracije.
Nema lepsih felni na ovom autu od ovih koje imas. Savrsenstvo.
To je malo star i malo vise vredan auto da bi mu se povecavala snaga. Samo mu se tako umanjuje vrednost, a perfomanse su kod ovakvog skoro oldtimera nebitne, bitno je uzivanje u voznji da radi sve kako treba.
Ima i lepših (npr. baš ova na avataru, samo u silver izdanju).
Da, stoji da je ovo praktično već oldtimer (yungtimer sigurno), no postojala je i M6 varijanta koja je potpuno ista, samo su modifikovani kočioni sistem, elementi ogibljenja i naravno motor sa 24 ventila i 286 KS. Do njega je vrlo teško doći pa sam razmišljao o varijanti 3.8 iz E34 koja je u osnovi ista ili turbo kao kod Alpine B7S na bazi 635 i motoru M30 koga imam u rezervi. Originalan motor biće sačuvan i konzerviran pa će se naprava lako dovesti u originalno stanje.
Ali ovo su samo razmišljanja koja će se ako dođe do realizacije sprovesti profesionalno koliko je moguće, sve ostalo tipa skarabuđaja neće da može!
Jedan od najlepsih BMWa ikada.Po meni,u grupi sa 3.0 CS i 2000 CS.
Extra!
Cuvaj ga i uzivaj.
Sobzirom na godine i raritetnost,mislim da je steta kvariti mu originalnost.Makar to bilo i unapredjenje.
Naravno,tvoj auto & money ...
Comment