Vas dvojica ste idealni za AE86, svaki na svoj nacin. I mnogo je dobro sto imate totalno suprotna misljenja... Na kraju ce biti dva super skockana auta, a svaki u svom fazonu
Daj sliku tih sina.
Znajuci muke da montiram ovo moje, ti slajderi ce ti malo pomoci, jer je pod na AE86 i kriv i nagnut, a ni jedna rupa koja koriste postojeca sedista/sine nije na istoj visini.
Posto sine imaju ta neka 4 srafa za kacenje, niko ne kaze da je obavezno da se direktno zakace za karoseriju. Mogu se napraviti mali distanceri kroz koje ce ici sraf a njihovom duzinom regulisati nagib, kosinu ili nepravilnost poda (obicna alu,mesing ili nekog materijala sipka fi20mm, duzine po zelji kroz koju probusis rupu za sraf koliki oces da stavis) . Svojevremeno sam na Pandi ubacivao kadice iz GSI-a i imao sam slican problem za kacenje pa sam tako resio, a usput sam sa njima i podesio ugao donjeg dela gde dolaze butine zbog udobnosti u voznji.
Na ovu foru:
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Posto sine imaju ta neka 4 srafa za kacenje, niko ne kaze da je obavezno da se direktno zakace za karoseriju. Mogu se napraviti mali distanceri kroz koje ce ici sraf a njihovom duzinom regulisati nagib, kosinu ili nepravilnost poda (obicna alu,mesing ili nekog materijala sipka fi20mm, duzine po zelji kroz koju probusis rupu za sraf koliki oces da stavis) .
Ma naravno, ali je kod AE to ozbiljan problem zbog niskog plafona i neravnog poda sa poprecnim ojacanjima.
Mora se izuzetno stedeti, videces vec kad odlucis da zamenis fabricka sedista .
Autu bio ler gas previsok, čest problem sa AE86 i automatskim saugom. Moralo je da se raspertluje kućište i da se prešteluje saug. Tri puta lepljeno i na kraju zavareno ali uspešno rešen problem.
Alternator je jedno 4-5 puta pravio problem (palila se ponekad lampica u vožnji), na kraju promenjen valjda rotor i sad je sve ok..
Pukla sajla brzinomera na autoputu pri 'malo' većoj brzini.. Još jurim gde da zamenim.
Ugovorio farbanje i limariju od kraja februara, tada planiram i da ubacim Konije i sedišta.
Prekjuče zaglavim u Kaluđerici po nekom ledu i od šlajfovanja spalim ulje u diferencijalu koje je bilo sintetičko 75/120.. Prestala da rade oba točka. Popi*dim, odem sinoć i kupim motul PA90, zamenim, posle 500 metara sve radi kako treba, i ja zadovoljan odem kući. Jutros naravno padne pola metra snega i ne moram da pričam da sa šperom od 75% auto ide pravo kako god okretali volan.. Ciljao sam kapiju 45 minuta.
Comment