Nažalost ništa od poručenih sedišta, stigao je drugi model umesto narudžbine pa ću onda uzeti to, pošto nemam ni vremena ni živaca da čekam još 2 i kusur meseca
Dakle večeras svečano predajem ključeve, pa ćemo da štopujemo za koliko će proći limarski radovi plus farbanje.. Slike usput se podrazumevaju.
I meni je prvo sediste bilo lepse ali sta je tu je. . .
Ne znam u kakvoj si kombinaciji sa limarom i farbarom ali konstantno nadgledaj, ja sam se prevario sa farbarom, limar je sve besprekorno ulickao a farbar me izfuserio za zastitu samo tako, sad opet moram da skidam prednja krila, da presmirglam neke delove i da ih ja licno zastitim....
Kazu da je vosak definitivno najbolji, tako da po zavrsetku limarskih radova i zastite, sipaj voska i ne stedi ako hoces da ostane zdrav i narednih godina..
Ne znam matori ni meni se ovo sediste ne dopada nikako, cak ni u ono moze da prodje. Bolje je ono i lepse sto puta, ovo mi je nekako plitko i nedoreceno, ne zuri iovako ce ti auto neko vreme biti na klocni, pa sto ne bi sacekao onaj model, ili obustavi pa pogledaj malo ovde sta ima u ponudi.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
I meni je prvo sediste bilo lepse ali sta je tu je. . .
Ne znam u kakvoj si kombinaciji sa limarom i farbarom ali konstantno nadgledaj, ja sam se prevario sa farbarom, limar je sve besprekorno ulickao a farbar me izfuserio za zastitu samo tako, sad opet moram da skidam prednja krila, da presmirglam neke delove i da ih ja licno zastitim....
Kazu da je vosak definitivno najbolji, tako da po zavrsetku limarskih radova i zastite, sipaj voska i ne stedi ako hoces da ostane zdrav i narednih godina..
Zato sam i iscimao majstora da ih on nadgleda, a i ja ću svraćati.. U međuvremenu ću postovati slike ovde pa ako neko primeti nešto da ne valja neka signalizira. A taj vosak se stavlja naknadno ili..?
Vosak se stavlja naknadno u dzepove vrata, krila, coskove, sve rupe koje imaju potencijal da zadrdjaju, a ako se dobro secam kod AE je to negde kod zadnjih kosheva...
Ono prvo sediste je najbolje, ovo trece je ok, ono drugo nikako.... Probaj da nadjes sliku ovog sedista iz neke druge perspektive, pa vidi za naslon, ali ako je izmedju drugog i treceg, ja sam za trece...
To su ta i sve mi se više sviđaju, samo što će moja biti sivo crna kao na gornjoj slici. Ne znam ko je slikao tu fabričku sliku, ova što si ti sad okačio je 16 puta lepša.
Comment