Evo posle mukotrpne potrage za drugim autom, konačno postadoh vlasnik Ford Focusa.U igri je bila najpre Alfa 166 ali mi se nikako nije uklapala u cenovnu politiku i namenu (barem za sada
) tako da sam tražio Fiat Stilo, Peugeot 206, pa Alfu 147 ali pošto ni jedan od pomenuta tri nisam našao u Nišu i okolini a da nešto vredi, na kraju sam sasvim slučajno naleteo na ovaj Focus, i posle provere u ovlašćenom servisu, auto je dobio novog vlasnika
U principu jurio sam benzinca ali kad sam provozao ovog i video kako ide, nisam se mnogo razmišljao
U pitanju je 1.8 TDCI sa 115ks, u super je stanju, doduše treba odraditi veliki servis i još par sitnica ali ništa strašno. =]
Evo par fotografija, slikanih na brzinu, a kad ga operem ovih dana postaviću još neke.

U principu jurio sam benzinca ali kad sam provozao ovog i video kako ide, nisam se mnogo razmišljao

U pitanju je 1.8 TDCI sa 115ks, u super je stanju, doduše treba odraditi veliki servis i još par sitnica ali ništa strašno. =]
Evo par fotografija, slikanih na brzinu, a kad ga operem ovih dana postaviću još neke.

Comment