opet jos jedno glupo pitanje jebiga kad covek ne zna montirao bih osigurace za haubu ali na mestu gde bi bio onaj klin ili kako se vec zove ,stoje one kao plocice sa brojem motora i jos nekim informacijama (te plocice postoje na obe strane) zanima me da li mogu da ih skinem prebacim na drugo mesto ili bas moraju da budu tu i da se ne diraju
lijepa ti je manta... ali se moram pohvaliti da sam vlasnik jedne ovakve, odnosno gotovo iste mante, sa tim da moja ima onaj irmsherov spojler koji ti trazis i lexmaul izduvnu granu (kazu +9ks).
sto se tice mijeraca za ulje... obicno pokazuje ulje na obe strane razlicito. za orjentaciju neka ti sluzi ona strana na kojoj ima manje ulja. nakon promjene ulja staje 3.7 litara sa filterom. tad izmijeri ulje i zapamti gdije ti je nivo. moja manta je na zalost sa jako losim motorom. uskoro u nju ide 2.0 16v motor iz kadeta gsi.
Hvala za savet probacu montirao sam osigurace na haubu zasrafio stranice pa ce slike uskoro , odustao sam od spoilera video sam na otpadu na jednoj manti kako izgleda nije to to sto sam ja zamisljao
Mogu ti reci da je ova tvoja manta extra jos onaj volan xtra xtra
P.S pitanje za sve vlasnike mante jel i vas napadaju ljudi na semeforu da se trkate sa njima
Auto je od danas na prodaju ako je neko zainteresovan
limarski je u odlicnom stanju na motoru treba da se da se sredi hladnjak, zadnji amortizeri treba da se zamene (imam dva monroa samo trebaju da se namontiraju , nisam ja stigao) videcu da postavim slike sutra
Manta je prelepa spolja osim onog zadnjeg lonca koji ne da se nije uklopio nego bolje da si ostavio fabricki
Sto se tice enterijera, iskreno receno, katastrofa , ali ukusi su razliciti.
Slazem se sa Sone-tom,ne mogu da verujem da si unistio fabricka karirana sedista sa eko cudo skaj kozom koja ce da se razdronjavi za godinu ipo dana
Koliko sam ja razumeo ti se je platio 3500 e u perfektnom stanju,a sad je prodajes za samo 1300?
Comment