Prosle nedelje stigao Touch Screen, odnet odma da se ubaci u konzolu, ali posto meni nista ne moze da prodje bez problema, ni ovaj put ne ide sve glatko. Majstor dok je cackao, polomi zastitnu plastiku ekrana. Naravno posto je on ostetio, cekam da kupi drugi pa se nastavlja sa radovima, nadam se bez nekih novih problema.
Ovako je iszgledao do je bio citav Sad ne znam u kakvom je stanju
Super astrica ja sam jurio sebi Bertone, ali kad sam tražio sve su bili ili neki dreševi, ili realno precenjeni. Sada je situacija bolja, ali ja više ne tražim
Hvala
Kad sam ja kupovao, u celoj Srbiji je bilo 3-4 na prodaju. Tako da nisam puno imao da biram I dobro sam ubo ovu, 2 godine me bez problema sluzi
Tj. nedavno se neki problem pojavio, jos nisam utvrdio sta je. Pocela se Check Engine lampica paliti Al nadam se da nije nista ozbiljno
Nisam pristalica tih monitora, carpc-a i tako toga, ali postujem rad i nadam se da ce se sve lepo uklopiti.
Mene taj branik zanima i jedva cekam da vidim kako ce izgledati na autu
Nadam se i ja da ce se monitor uklopiti... Kupljen je drugi, i sutra se nastavlja sa radovima na CarPC Valjda nece i taj drugi polomiti
Kao sto sam rekao/napisao, branik je morao jos malo da se prepravlja, i ocekujem da ce sutra biti gotov. Posle toga cekam da se monitor ubaci pa nosim branik i konzolu na farbanje.
Konzola ofarbana, u utorak se krece sa povezivanjem
Trenutni izgled enterijera
Juce sam hteo sve da montiram ali mi smeta ova sipka popreko sto ide, a nisam imao sa cim da je isecem
Gotov je i branik, stavljene mrezice...
Ofarban je extra, mrezice su super postavljene, ali opet bezi na sve strane, nigde ne moze lepo da se uklopi, dole u coskovima je i dalje rasiren :banghead:
Sve mi se cini da ce ovaj pred zimu u oglase, a narucivace se isti ovakav samo original (valda nisam toliki baksuz da i sa njim imam problema)
Na zadnje tockove stavljeni distanci, extra izgleda, samo pod hitno moram kod limara na sirenje rubova To cu verovatno odraditi cim montiram i napred distance
Auuu, meni se bas svidja kako izgleda
Na ovim slikama deluje ok, probajte jos malo da utegnete nesto, greota sad da se skida posle toliko cekanja da se montira
Koje su debljeni distanceri? Super izgleda, a bice jos bolje kad stavis prednje i ako odradis rubove stvarno
E, onda ce moci lepo da ide dole, sto blize zemlji i posle toga neki let i dosta
Comment