Kada ce slike o daljem radu na automobilu?
Dyane od gdje alix
Collapse
X
-
ovo je SUPER....BRAVO,za ovakav rad i trud treba da trazite od Tijanica lovu da napravite neku naucno-obrazovnu emisiju nalik one na DISCOVERY-ju sto majstor kupuje polovnjake na otpadu, popravlja i prodaje za skuplje,cak i malo zaraditi!!
Comment
-
-
Ostalo je jos malo slika konacnog izgleda sasije i montiranja na auto. Tu je kraj, jer trenutno nemam love yz dalja ulaganja. Neko je pitao koliko sve to kosta. Pa, mene je kostalo 500 evra i 2000 dindji. Pretpostavljam da cu morati da dam jos toliko za farbanje. Sta vi mislite? Znate li nekog dobrog majstora koji bi se prihvatio posla? Price isplati se ne isplati se mne ne zanimaju. Meni se isplati. Da li je ovo skupo? Pa evo vam jedno poredjenje. Meni je Bane trazio (lik iz Batajnice) da mi kompletno restaurira Dijanu 1700 evra. Radi fantasticno, od njega automobili izlaze kao iz fabrike. On je na primer, restaurirao onaj spacek koga voze "klovnovi Doktori" moze se videti po gradu s' vremena na vreme.
Preostale slike kacim uskoroŠto više za što manje
Comment
-
-
Shteta shto nisi plastificirao shasiju.... inache ako nije tajna koliko para te je izashla samo shasija materijal i majstor u kompletu......
inache klovnovi doktori spachek se moze videti u Golsvortijevoj svaki dan , ulica kod Vuka gde je Comtrade... auto je stvarno ko iz fabrike....
i jedno pitanje, koliko moze da se uchvrsti dijana da bude sportsko veshanje, da li je tako neshto uopshte moguce, naravno i spushtanje... ???Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Samo napred Alix super si ga sredioajd izdrzi jos malo (finansiski
) pa da ga finisiras bice to lepa "dejana"
.
Baci posle neku sliku kad te budegdja Alix , ako joj se bude svidelo kako si sredio auto mozda dobijes i neku nagradu (
(pushi)) ako ne bice
Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Ha, ha znao sam da ce neko ponovo da pita.
1.Pa, mene je kostalo 500 evra i 2000 dindji
ovde
turbo 2CVŠto više za što manje
Comment
-
-
Nismo videli slike kako Dijana izgleda po zavrsenom poslu.
Od GS-a koji sam nekada vozio su mi ostale one velike niklovane ratkapne preko celog tocka sa srafom u sredini. Ako ti znaci nesto, rado cu ti ih dati.
Pozdrav i bravo!Ko prvi devojci - sam u nju upada!
Comment
-
Comment