djurkinova 155-ca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alfaskorpion
    CBC Senator XXL
    • 24.02.2007
    • 361
    • Smederevo

ja mislim da nije zezanje voziti tako nesto , treba imati za tako nesto , zamisli samo da se sve to razleti pri brzini od 100km/h nene
    Drago mi je sto ti je moja stara gertriba posluzila
    polako sa strpljenjem docice sve na svoje mesto

Comment

• Flavio
      CBC Senator XXL
      • 13.06.2006
      • 1926
      • 012 Centar
      • KaraWagon 1.4T.Spark

Covece kakav lom !!!
      Dobro da je @alfaskorpion uleteo sa delovima menjaca .

Comment

• DushanSD
        CBC Senator
        • 25.03.2008
        • 248
        • Smederevo, Srbija

Djurkine ima li nesto novo, kako ispalo to sa menjacem, el sad OK?
        POZURI POLAKO!!!

Comment

• djurkin
          CBC Član
          • 12.07.2008
          • 43
          • Adelaida
          • alfa romeo 155

menjac

evo mene sve je ispalo OK al uzas uzas
          morala da se skida poluosovina s druge strane da bi menjac legao i sad krecem na odmor u CG
          pozdrav svim alfistima
          da izdrzi sajla gasa iskidana je al nisam stigao da je zamenim

Comment

• DushanSD
            CBC Senator
            • 25.03.2008
            • 248
            • Smederevo, Srbija

E bas mi je drago da si sredio menjac, izdrzace valjda sajla...
            Srecan Put
            POZURI POLAKO!!!

Comment

• djurkin
              CBC Član
              • 12.07.2008
              • 43
              • Adelaida
              • alfa romeo 155

Upozorenje

pozdrav Dragan Zrenjanin

Comment

• alfaskorpion
                CBC Senator XXL
                • 24.02.2007
                • 361
                • Smederevo

moze reci sta imas

Comment

• djurkin
                  CBC Član
                  • 12.07.2008
                  • 43
                  • Adelaida
                  • alfa romeo 155

Ista tema

ces na private ili ovde ovako javno

Comment

• OMP
                    CBC Senator XXL
                    • 15.11.2004
                    • 458
                    • Krusevac

pa ispricaj javno da i drugi cuju tj procitaju
                    Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• djurkin
                      CBC Član
                      • 12.07.2008
                      • 43
                      • Adelaida
                      • alfa romeo 155

pozz

ispricao sam sve alfaskorpionu pa nek slobodno da svoj komentar u sazetku ako zeli posto je on i licno upoznao tipa i zna o cemu je rec!!!
                      Inace mogu da pastujem to sto sam njemu poslao u nekoj sazetoj varijanti!!!

Comment

• Vucko_Alfista
                        CBC Senator
                        • 04.04.2008
                        • 219
                        • Niš
                        • Alfa 166

Napisi nam,zivo me interesuje! Kada sam gledao oglase stvarno mi je cena bila nenormalno mala,pa sam mogao da se upecam! :x Bas bedak kad tako nesto ispadne...

Comment

• djurkin
                          CBC Član
                          • 12.07.2008
                          • 43
                          • Adelaida
                          • alfa romeo 155

Ukratko

Da zaboravimo sve vec navedeno oko automobila
                          od 15.09.2008 svi moji pokusaji da stupim u kontakt s tim likom VETERINAROM su padali u vodi, bezbroj poziva na mobilni isto toliko na fixni pa cak i na broj njegovih roditelja koji su obecavali da ce se javiti.
                          Jednog dana dok sam jos bio dole u Crnoj Gori mi je stigla poruka od nekog njegovog prijatelja Miroslava (064 491-41-97) koji me obavestava da VETERINAR nije tu i ko zna do kada ce biti odsutan uz nekakvu pomoc od davanja 4 broja telefona vlasnice auta.
                          Naravno prezime i mesto jesu odgovarajuci al ni jedan od napisanih brojeva!!!
                          Sredinom oktobra uspevam pronaci vlasnicu auta i to kako okrenuvsi oko 20-25 brojeva telefona s njenim prezimenimo i trazeci je po imenu pa ako naletim i na isto ime upitam dal je vlasnica auta mozete zamisliti kakve sam neprijatnosti stvorio sebi i pozvanim ljudima
                          Napokon, isplatilo se!
                          Mislim da ce moji roditelji, stupivsi s njom u kontakt, nekako da dokazu da je auto kod mene od 10.07.2008 i da ce vlasnica pristati na registrovanje ili odjavu istog da bi mogli uraditi registraciju ili prevod.
                          To je ukratko ono sto prati taj auto

Comment

• OMP
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2004
                            • 458
                            • Krusevac

jbg, svasta se radi danas nista me vise ne cudi
                            Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• djurkin
                              CBC Član
                              • 12.07.2008
                              • 43
                              • Adelaida
                              • alfa romeo 155

Re: djurkinova 155-ca

Nekako da zavrsim svoju pricu oko ovih kola!!!
                              Sva ona nagadjanja i komentari moji i vasi oko ispravnosti kola mogu pasti u vodu!!!

Prvo zelim da se javno izvinim gospodinu Milancetu kojega svi vi ovde poznajete kao VETERINARA
                              - komentar s mora od coveka u vezi Milanceta je nedolican jer ga i nepoznaje,a ja sam ispao jos veci glupan prostak i sta ne sve sto sam ga takvog preneo vama,
                              - mnoge druge stvari u vezi moje potrage za VETRINAROM i nagadjanja gde je i sta je su isto tako neosnovane jer je covek imao zdravstvenih problema i bavi se terenskim radom i poslovima koji su ga naterali da vise vremena provodi po unutrasnjosti nego u samom domu,
                              - za onakvo stanje menjaca i ostalih delova na vozilu ni sam Milance nije imao pojma tako da je i on pre mene bio prevaren i naseo na neciju pricu,
                              - i nakraju za sva ona nagadjanja od potrage i posete njemu (sto je bilo predlagano) ispostavilo se na kraju da nije bilo potrebe ni pomisljati na to

Covek mi je mnogo uprkos svemu pomogao oko preregistracije, seo u kola prevalio put do Zrenjanina i proveo ovde na salterima samnom celo prepodne da bi ja kojima sam toliko losih stvari i ruznih nagadjanja izrekao o njemu ostao bez teksta i mogao samo da mu se klanjam na postenju i pomoci i mislim da 1000 izvini nije dovoljno sada da me opere!!!

Mislim da mnogi od nas nebi ucinili takve stvari i usluge nekome kao sto je on odradio meni pored svega!!!
                              Deki ispostavilo se na kraju da si jedini bio u pravu u vezi Milanceta kad si rekao da si ga upoznao i da je OK lik i da nebi trebalo da se plasim!!!

Ovo je moje javno izvinjenje i pokusaj da ispravim sliku kod sviju Vas o Milancetu iz Smedereva, barem kod onih kod kojih sam je pokvario.Nadam se da su pravi poznanici VETRINARA na mene gledali kao na budalu,a ostali sad savataju da sam ispao ******!!!Jednostavno cela se situacija tako odvijala,nagadjanja i pretpostavke, i moje i vase, su samo isle u pesimizam i srne slutnje, a zakljucci su bili, ispostavilo se na kraju, pogresni i neprimereni !!!

Milance tebi se zahvaljujem ovim putem javno pred svima i isto tako izvinjavam na svemu ruznom sta sam naneo tvom ugledu!!!

Spreman sam snosim sve sankcije i posledice na ovom forumu zbog ovog sto sam uradio pa cak to islo i do iskljucenja odavde!!!

Svi vi koji ste bili neverne tome u celoj prici (a prepoznat cete se i sami) nadam se da sam Vas sada razuverio i promenio vam celokupnu predstavu o VETERINARU (Milance iz Smederevo) !!!

Pozdrav Dragan Zrenjanin!!!

p.s. Milance jesam ispao sitna dusa na kojoj ne treba da trosis vreme i energiju, ispao sam lako povodljiv i naseo na mnogo sto sta u vezi cele price!!!Greska je sto sam to iznosio javno, a ne putem razmene privatnih poruka!!!

Comment

• Flavio
                                CBC Senator XXL
                                • 13.06.2006
                                • 1926
                                • 012 Centar
                                • KaraWagon 1.4T.Spark

Re: djurkinova 155-ca

Sta reci ...

LM,sta planiras sa autom,sad kad si najzad sredio svu dokumentaciju,papirologiju itd. ??

Posle ovoliko verujem da je 155 zasluzila jedno stvarno detaljno prepakivanje i sredjivanje a ti,da posle svega,uzivas u njoj !

Comment

Working...
                                X