ja mislim da nije zezanje voziti tako nesto , treba imati za tako nesto , zamisli samo da se sve to razleti pri brzini od 100km/h nene
Drago mi je sto ti je moja stara gertriba posluzila
polako sa strpljenjem docice sve na svoje mesto
evo mene sve je ispalo OK al uzas uzas
morala da se skida poluosovina s druge strane da bi menjac legao i sad krecem na odmor u CG
pozdrav svim alfistima
da izdrzi sajla gasa iskidana je al nisam stigao da je zamenim
ispricao sam sve alfaskorpionu pa nek slobodno da svoj komentar u sazetku ako zeli posto je on i licno upoznao tipa i zna o cemu je rec!!!
Inace mogu da pastujem to sto sam njemu poslao u nekoj sazetoj varijanti!!!
Napisi nam,zivo me interesuje! Kada sam gledao oglase stvarno mi je cena bila nenormalno mala,pa sam mogao da se upecam! :x Bas bedak kad tako nesto ispadne...
Da zaboravimo sve vec navedeno oko automobila
od 15.09.2008 svi moji pokusaji da stupim u kontakt s tim likom VETERINAROM su padali u vodi, bezbroj poziva na mobilni isto toliko na fixni pa cak i na broj njegovih roditelja koji su obecavali da ce se javiti.
Jednog dana dok sam jos bio dole u Crnoj Gori mi je stigla poruka od nekog njegovog prijatelja Miroslava (064 491-41-97) koji me obavestava da VETERINAR nije tu i ko zna do kada ce biti odsutan uz nekakvu pomoc od davanja 4 broja telefona vlasnice auta.
Naravno prezime i mesto jesu odgovarajuci al ni jedan od napisanih brojeva!!!
Sredinom oktobra uspevam pronaci vlasnicu auta i to kako okrenuvsi oko 20-25 brojeva telefona s njenim prezimenimo i trazeci je po imenu pa ako naletim i na isto ime upitam dal je vlasnica auta mozete zamisliti kakve sam neprijatnosti stvorio sebi i pozvanim ljudima
Napokon, isplatilo se!
Mislim da ce moji roditelji, stupivsi s njom u kontakt, nekako da dokazu da je auto kod mene od 10.07.2008 i da ce vlasnica pristati na registrovanje ili odjavu istog da bi mogli uraditi registraciju ili prevod.
To je ukratko ono sto prati taj auto
Nekako da zavrsim svoju pricu oko ovih kola!!!
Sva ona nagadjanja i komentari moji i vasi oko ispravnosti kola mogu pasti u vodu!!!
Prvo zelim da se javno izvinim gospodinu Milancetu kojega svi vi ovde poznajete kao VETERINARA
- komentar s mora od coveka u vezi Milanceta je nedolican jer ga i nepoznaje,a ja sam ispao jos veci glupan prostak i sta ne sve sto sam ga takvog preneo vama,
- mnoge druge stvari u vezi moje potrage za VETRINAROM i nagadjanja gde je i sta je su isto tako neosnovane jer je covek imao zdravstvenih problema i bavi se terenskim radom i poslovima koji su ga naterali da vise vremena provodi po unutrasnjosti nego u samom domu,
- za onakvo stanje menjaca i ostalih delova na vozilu ni sam Milance nije imao pojma tako da je i on pre mene bio prevaren i naseo na neciju pricu,
- i nakraju za sva ona nagadjanja od potrage i posete njemu (sto je bilo predlagano) ispostavilo se na kraju da nije bilo potrebe ni pomisljati na to
Covek mi je mnogo uprkos svemu pomogao oko preregistracije, seo u kola prevalio put do Zrenjanina i proveo ovde na salterima samnom celo prepodne da bi ja kojima sam toliko losih stvari i ruznih nagadjanja izrekao o njemu ostao bez teksta i mogao samo da mu se klanjam na postenju i pomoci i mislim da 1000 izvini nije dovoljno sada da me opere!!!
Mislim da mnogi od nas nebi ucinili takve stvari i usluge nekome kao sto je on odradio meni pored svega!!!
Deki ispostavilo se na kraju da si jedini bio u pravu u vezi Milanceta kad si rekao da si ga upoznao i da je OK lik i da nebi trebalo da se plasim!!!
Ovo je moje javno izvinjenje i pokusaj da ispravim sliku kod sviju Vas o Milancetu iz Smedereva, barem kod onih kod kojih sam je pokvario.Nadam se da su pravi poznanici VETRINARA na mene gledali kao na budalu,a ostali sad savataju da sam ispao ******!!!Jednostavno cela se situacija tako odvijala,nagadjanja i pretpostavke, i moje i vase, su samo isle u pesimizam i srne slutnje, a zakljucci su bili, ispostavilo se na kraju, pogresni i neprimereni !!!
Milance tebi se zahvaljujem ovim putem javno pred svima i isto tako izvinjavam na svemu ruznom sta sam naneo tvom ugledu!!!
Spreman sam snosim sve sankcije i posledice na ovom forumu zbog ovog sto sam uradio pa cak to islo i do iskljucenja odavde!!!
Svi vi koji ste bili neverne tome u celoj prici (a prepoznat cete se i sami) nadam se da sam Vas sada razuverio i promenio vam celokupnu predstavu o VETERINARU (Milance iz Smederevo) !!!
Pozdrav Dragan Zrenjanin!!!
p.s. Milance jesam ispao sitna dusa na kojoj ne treba da trosis vreme i energiju, ispao sam lako povodljiv i naseo na mnogo sto sta u vezi cele price!!!Greska je sto sam to iznosio javno, a ne putem razmene privatnih poruka!!!
Comment