Lancia Delta HF Integrale
Collapse
X
-
utisci o voznji,sta reci...treba preci dosta kilometara sa njom da bih naucio da je vozis...
auto jednostavno pliva i prati skoro tvoje misli,gde god zamislim ona prodje ,nikako ne ide preko nosa . prosto naciljas krivina i putanju das gas i ona tuda prolazi...ide kao zivotinja,prosto je uzivanje samo sedeti u njoj i kada se nema para za benzin ...
4 vuce je 4 vuce ... kada je bilo neko nevreme,kisa prosto je bilo milina voziti je pun gas ...
videcu slike unutrasnjosti da okacim malo kasnije ...
Comment
-
-
Otkud to da je izbor pao na taj auto? Jel ce to da bude za svaki dan, ili planiras da kupis jos nesto za svakodnevnu upotrebu?
Ipak se taj auto vozi iz zadovoljstva.
Tu je i pitanje potrosnje i ulaganja.
Ima vec jedna Delta na forumu ovde, a kako je krenulo moracu i ja da postavim moj projekat... koji je za sada u fazi sredjivanja.
Ajde daj i slike ispod haube.
Comment
-
-
od kad sam kao klinac poceo da se zanimam za kola,tj dok sam jos vozio karting jer je tada neki lik doterao lanciu deltu evoluciju 2 '94 novu novu i od tada se secam ovog auta ...
naravno da se vozi iz zadovoljstva ...
imam pored nje naravno jos nekoliko kola , do skoro 5 sada se to svelo na jos dva , ali u planu je da se sve to svede na jedan , mada to je nebitno skroz...
potrosnja oko 12l po gradu meni kad je normalno vozih , a kad se pritiska o tome ne bih ni da pricam ...od 15l pa mnogo na gore ...
ispod haube ne mogu nista da vam pokazem jer sam je u subotu uterao u radionicu izvadio 8v i ubacujem 16v motor ...
Comment
-
-
Generalno je u odlicnom stanju ... sa ovim motorom je presla oko 98 hiljada ... ali kao sto sam vec rekao stavljam sada 16v u nju ...
sledece godine sam kontao ako bude para da je rasturim u sraf i onako da je sredim da bude kao iz fabrike,mislim sto se tice karoserije ...
kontao sam i da vidim da stavim prosirenja od evolucije kada to budem radio , ali sada kad sam je ofarbao u belo se tek videlo koliko je i ova siroka tako da nema potrebe ...
ono sto uskoro planiram da stavim je ona naduvana hauba koju svakako i moram zbog 16v motora i zadnji spojler ... moram srediti opruge i amortizere ... nasao sam na engleskom ebay-u stelujuce sportske amortizere i opruge ali nema niko ko bi mogao odatle da mi donese...
to je nesto sto moram uraditi sada ,tj uskoro a ostali planovi ce biti ostvareni kada bude bilo dosta para ...
p.s. vec su je zagrebali i jos plus ulubili na prednjem levom blatobranu ...
Comment
-
-
sta reci za ovaj auto, jednostavno kultni auto koji ce biti zanimljiv dokle god postoji sveta i veka... jednog dana cu i ja kupiti neki dobro ocuvan...
felne mu stoje super, bilo bi jos bolje kad bi mogao original da nadjes, no sta je tu je...
Comment
-
-
pa hteo sam OZ super turizmo ali mnogo mnogo para su 17"-ice
a na njoj su bile Ronal-ove felne 15'' , koje su ovde bile u malim oglasima na ovom forumu
Da super su njene prave ali fora je u tome sto mi se nesvidja taj krug ... generalno volim felne kao sto su njene prave i super turizmo , ostalo mi je nekako previse fensi za nju...ali i ove sto sada ima joj generalno jako dobro stoje ... i zadovoljan sam ...
Comment
-
-
svaka cast na izboru auta......i ja posjedujem jednu....doduse wanabe integrale
http://www.bellamacchina.net/forum/view ... 1&start=45
....restauriram je....pa me interesuje slucajno da li posjedujes farove od integrale....mislim za prodati...ili da nekog znas da prodaje
Comment
-
Comment