Odlichan auto, dobro ochuvan primerak, na sve to josh i harizma i nasledje koje nosi...
Svaka chast na izboru... Zhelim ti puno trouble-free kilometara sa njom...
Zahvaljujem i tebi naravno na lepim zeljama
Sad malo smaram sto svakom po na osob zahvaljujem ... ali svako ko pohvali ono sto radi i naravno na neki nacim me samim tim i jos vise ohrabri , zasluzuje bar toliko ...
pa izvadjeno je sve napolje , oprali smo veceras motorni prostor malo to da se sredi tu zafarba nesto jako malo mada ni ne mora , pa se bacamo na bitne stvari ... slikacu sutra kad ustanem pa kacim sve ostalo sto jos treba ...
imam jacu spravu pod haubom, ali ti zavidim do vasione
Integrale i Cosworth su moje dve ljubavi iz mladosti i vise mi prija srcu da vidim njih na ulici nego neki Lamborghini, Ferrari....
auto ti fantasticno izgleda
jos ova bela boja....
zelim ti da se stvarno nauzivas sa njom
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Zele,do yaya je!! I naravno dobrodosao! Ako tebi nije mesto ovde,onda nikom nije!! Svaka cast na moodima da je uzmes! Imas ubedljivo najnadrkaniji auto u gradu!Dok je bila zuta sa onim ronalkama izgledala je Extra! Ali ovo sad je perverzija!
p.s- jeli moze da se svrati 1dan da se vidi uzivo u novom odelu?
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Zele,do yaya je!! I naravno dobrodosao! Ako tebi nije mesto ovde,onda nikom nije!! Svaka cast na moodima da je uzmes! Imas ubedljivo najnadrkaniji auto u gradu!Dok je bila zuta sa onim ronalkama izgledala je Extra! Ali ovo sad je perverzija!
p.s- jeli moze da se svrati 1dan da se vidi uzivo u novom odelu?
Jel to bivsa zuta (original tamno siva) iz Novog Sada? Gledao sam taj auto, bio je ako se ne varam oko 3000 evra?! Sada stvarno mnooogo bolje izgleda! Uh, jos ako legne i klima... ja bi se u***o od srece kad bi nasao solidnu integralku!
Comment