Opel kadett 1,2 C by Lobanja
Collapse
X
-
Comment
-
-
@milannik
Nema snage nikako...moraju cigani koji peru prozore da ga poguraju da bi uhvatio neki zalet!!!
Kazu kume shtos stavio ti valjci ne moz da ti taj auto krene!!!
@x20xev
Ondak izvini jeste taj lik koji je prodavao kod njega su bile!!!
Ja sam mislio da si video na bubnju !!!
izvinte josh jedared na nesporazumu!!!
Comment
-
-
-
-
VRH!!!!!
Nego aj sad stvarno,kako ti ide auto sa ovoliko sirokim gumama???Mi kad smo stavili 195 na kadeta,mogu ti reci da se potrosnja povecala i da se malo primecuje razlika (barem ja),kao da je za nijansu slabiji...
(mislim na ubrzanje)
Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
uhhh kolko sam ja buljio u taj autic dok je jos bio na banjici... samo me uvek nerviralo sto je imao razlicite felne napred i pozadi... al dobro, stvar ukusa.. ove sad su savrsene !
nego, sta planiras da ubacujes od motora ? pitam posto sam i ja ozbiljno razmisljao da uzmem takvog kadeta i da mu ubudzujem drugi motor al su mi svi rekli da je problem jer je kod tih starih opela motor stajao vodoravno dok je kod novijih poprecno tj horizontalno pa bi trebalo dosta prepravki, jedino sto bi valjda moglo bez nekih vecih problema su motori iz mante, rekorda ili neke stare omege al je i za njih poprilicno tesko naci delove i generalno ih odrzavati... takodje mi je receno da je zvono menjaca na njemu jako malo i ako bi se ubacivao neki drugi/veci motor morao bi da se sece tunel u kabini i da se pravi nov sto podrazumeva rasturanje kompletnog enterijera i jos gomilu posla generalno..
u svakom slucaju auto je bombonica i srecno sa daljim radovima
Comment
-
Comment