Re: Opel kadett 1,2 C by Lobanja
Evo da se javim posle duzeg vremena....
Kao shto sam jednom prilikom napisao vrisnuo mi je motor, stavljen je drugi isto 1200ccm pravljen i radjen prešao 3000km ima jedno 75Hp, ali doteracemo mi to na josh konjica....
Hteo sam Kadilaka da prodam, ali doshao je josh jedan kadilak koji je do dushe slupan ali valja vecina stvari na njemu koje mogu da se iskoriste i stave u moju bljuzgu.
Shto bi GSI rekao vazno je da je ostao u Familiji...hehehehe
evo nekih slika od ranije shto nisam stigao da okacim sa 9J i 225/40/14
Cisto da ne bude da nisam nijednu sliku okacijo posle duzeg vremena ...............

Trenutno su na njemu 13ice smoorke 7J sa gumama 195/45/13 i 205/60/13 Zimski set...........hehehehehe
pokacicu i to kako izgleda samo da se domognem neta opet....
Pozzzz!!!!!!
Evo da se javim posle duzeg vremena....
Kao shto sam jednom prilikom napisao vrisnuo mi je motor, stavljen je drugi isto 1200ccm pravljen i radjen prešao 3000km ima jedno 75Hp, ali doteracemo mi to na josh konjica....
Hteo sam Kadilaka da prodam, ali doshao je josh jedan kadilak koji je do dushe slupan ali valja vecina stvari na njemu koje mogu da se iskoriste i stave u moju bljuzgu.

Shto bi GSI rekao vazno je da je ostao u Familiji...hehehehe
evo nekih slika od ranije shto nisam stigao da okacim sa 9J i 225/40/14
Cisto da ne bude da nisam nijednu sliku okacijo posle duzeg vremena ...............

Trenutno su na njemu 13ice smoorke 7J sa gumama 195/45/13 i 205/60/13 Zimski set...........hehehehehe
pokacicu i to kako izgleda samo da se domognem neta opet....
Pozzzz!!!!!!

Comment