Evo i ja da vam se pridruzim, kako naslov kaze, vozim mazdu 323f gt 1990. Bice slike uskoro, moram da ga prvo okupam! pozdrav svim mazdasima! da imam i jos jednu, doduse je caletova, 929 hb 1982. ma2000 ccm.
pa evo ukratko o autu. motor kao sto svi znate 1.8 dohc, presao kad sam ga ja kupio pre skoro gudinu dana nepunih 136000 a sad vec 154000, tako da sam jako zadovoljan. crne je boje, ima spojlere, petokrake 15'' alu felne, nisko profilne gume 195/50 R15. prednji branik (spojler) je malo iscukan od ispod na desnoj strani, od bankine, posto ni na jednu ne mogu da se popnem. inace auto je vozio jedan doktor, koji ga je koristio eto samo kad je lepo vreme, i tako bas kad ide negde. a za svaki dan je imao drugi auto.
a nasao sam vas jer sam trazio amortizere za njega, odjedanput mi je prolupao zadnji levi (iza vozaca). pa eto drago mi je sto sam vas nasao. ako bude da mi treba neka pomoc, javicu vam se pa ko je voljan neka pomogne. pozz
moze idem sad da ga uslikam, ja motor nisam prao nikad od kad je kod mene. (skoro godinu dana), pa ne znam na sta ce licicti. a nisam ni cesto otvarao haubu, samo kad sam menjao ulje i vodu
e jeb... zao je i meni ali sta ces, ma nema delova za nju, mislim sto se limarije tice, najbolje bi bilo naci neku skoljku u dobrom stanju, pa onda prepakovati, mada to je vec jako star auto, ne znam da li se isplati. Ali zato ide ko zmaj, i dalje... mazda je to.
Comment