sta kazu, pa ne znam. recicu kad me budu zaustavili.
ma ja sam se raspitao. po zakonu ne smes da imas takve tablice. ali ima fora da imas te, ali u kolima moras da imas i orginalnu tablicu, ne mora biti na vidljivom mesto, pa sad kako ti se zalomi. zavisi na kakvog naletis.
valjda nisam toliki baksuz.
Extra ti je Mazda! Vrlo atraktivna! Vidjao sam te u gradu jos pre,ali nisam nesto puno zagledao,jer nisam mogao..uvek si u pokretu..A sinoc sam je lepo pogledao i kao sto sam ti rekao: extra! Niska,lepe felne,spojleri diskretni....
p.s- nije bilo lose sinoc?
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
evo pocinje sredjivanje prednjeg spojlera (branika). danas sam ga skinuo, i npravio mrezu za hladanjak (zastitnu). ako mi nesto uleti u spojler ode i hladanjak, pa sam sad ovako mirniji. inace, presudilo je to sto sam opicio macku, pri malo vecoj brzini i razbila mi donju stranu branika, tako da vec nije moglo da se vozi. sreca pa su neki delovi ostali tako da sad mogu da ga krpim. evo i slika, sta sam danas radio:
sutra bi trebalo da posnem rad sa samim spojlerom. danas sam ga zagledao, i ne izgleda nimalo naivno, najgore je sto mi fale neki delovi, pa ce sa tim biti muke, da se to nekako napravi. nesto cemo budziti... bice i slika, postavljacu kako budem napredovao.
evo nekih slika, do sada sta sam uradio. za sad nije bilo neke preterane muke... mada sam se sav izlepio od te mase
i sve me bode po prstima od tih vlakana sad cu prvo nabacati slike, a na kraju cu da ispisem sta sam sve radio.
e pa ova efica ti je prava lepotica,moja je jako slicna,iste felne,spojler,spustena.ja sam skinuo sve oznake,mislim da je tako jos lepsa,pravi ulicni trkac!
malo sam bio stao sa radom, bio sam u guzvi ali od sutra (danas) nastavljam, nadam se da cu do kraja nedelje zavrsiti, malo i ovo vreme zeza, pa ce se sporije susiti. a sad i dolazi najgori deo, tj pravljenje onoga cega nema...
Comment