auto ti je super,a posebno me odusevljava sto je unutra ocuvan,jer ipak je to retkost.A masinu ne peri da se vide otisci prstiju da nisi ni haubu otvarao! U zdravlju je vozio dugo,dugo...Ja uvek kazem da ce bilo koja MAZDA sahraniti svaku konkurenciju.
vidim da ti je malkice propao tapacir levih vrata......
imam slucajno jedan komplet na prodaju ( ostalo jos kad sam prodavao delove)... bice nesto povoljno
pozzz
i ja bi vozio pocasni krug ali nikako da dodjem na red
@srh: spojler je skoro gotov, ima gitovanje i farbanjne, ali sam u guzvi ovih dana, radim nesto privatno, "zgrcem lovu", pa cim zavrsim to, nastavljam i spojler.
@NESA G: a koliko bi kostalo taj tapacir? jel bas bas isti kao moj?
ah, pa bice isti kao sto je bio, samo nece biti izlupan. jedino cu mesto za maglovke izmeniti, napravicu da tacno odgovaraju. ubacio bih od f-BA... to mi je vocko dao ideju...
ah, pa bice isti kao sto je bio, samo nece biti izlupan. jedino cu mesto za maglovke izmeniti, napravicu da tacno odgovaraju. ubacio bih od f-BA... to mi je vocko dao ideju...
ideja je skroz ok imam neke slicice pa kad ih nadjem eto ih ....
i ja bi vozio pocasni krug ali nikako da dodjem na red
to bi trebalo da bude dobro, ali ako hoces jos neku ideju, ukusaj na goglu 323f bg,kad ti otviri sajtove ,kliknes na natpis ^slike^ koji se nalazi na gornjem delu ekrana,tovorice ti tone slika.
@srh: ma znam za to, pregledao sam. ali vec imam gotov spojler samo da ga vec jednom zavrsim. a za takav neki treba kalup, a to vec nemam. inace jel zna neko cenu maglovki od f-BA serije? mogu i polovne.
Comment