Originally posted by Damjan156
ALFA ROMEO 147 by VNOV
Collapse
X
-
Imamo Bravoe slicne visine, sa istim pragovima
Ja te molim, kao Alfista u srcu, da ne stajliras Alfu. Ovako prelep model, + crvena koza, to ne moze biti atraktivnije. Mozes je samo unakaziti!
Inace, auto je prelep. Voleo bih i ja jedan takav. U zdravlju da je vozis, pun gas i vetar u ledja.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Utisci su :kadr ali nije to za puteve u okolini ZR, sve rupa do rupe. Tvrd je do zla Boga. U krivinama se ponasa, kao sto rece Damjan, kao karting. Znam da trapovi nece dugo trajati, ali jbg, spreman sam na sve sto spustanje i 17" felne nosePazim na svoj auto i odrzavam ga. Nemam devojku, tako da mi nista nije skupo, pa sve pare dajem za odrzavanje
Eto
Comment
-
-
Nemam devojku, tako da mi nista nije skupo, pa sve pare dajem za odrzavanje....ta ti je dobra...
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Tomiću a znaš kako je meni...svaki put kada vraćam devojku kući idem autoputem (i u povratku) pored arene...a asfalt brate mili ispresecan sa izbočinama KAO LEŽEĆI POLICAJCI da su!
Ne znam da li mi je bolje da idem 120 i brojim skokove i bolne udare na trap ili 200 pa da koji preletim!
Na koliko pumpaš gume?Ja za autoput i do 2.7 a po gradu 2.4-.2.5 bara.
I kakvi su zvuci koje amorti ispuštaju,pa si znao da im je vreme?
Comment
-
-
Znaci, na svaku izbocinu, skripi i to bas zestoko. Cujem ja u kolima, a tek sto se cuje kad prolazim centrom gradaPozadi mi nesto lupa i skripi, kazu da to nije nista, ali kao napred su otisli amorti. Damjane, kreni ti jednom iz ZR za NS, to je dozivljaj. Takodje ne znam sta da radim. Da li da jurim, pa da preletim sve ili da ga zesce izudaram. Muziku ne mogu da slusam, jer kad pustim CD, od silnih vibracija non stop preskace. To nije bio slucaj pre spustanja. Ali neka, vredi. Jeste da me nekad iznervira, ali kad vidim auto kako dominira na parkingu, bude mi toplo oko srca
Za sve one koji vole svoja kola, poslusajte Queen - I'm In Love With My Car
Oh, da, gume su mi na 2.4Eto
Comment
-
Comment