uuu matori,al ce sad da juri po krivinama
ALFA ROMEO 147 by VNOV
Collapse
X
-
@VNOV
kako se menja sijalica za stop svetlo? otvorim onu oplatu i odvrnem jedan onaj srafcic ali nema sanse da izvucem onu plastiku...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
naravno,pitanje se odnosi na alfu 147Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by PerkeNSMarkoni, ja sam kontaktirao u zadnje vreme sa nekoliko ljudi koji su radili remap na 1.9JTD motorima, svi su veoma zadovoljni.JTD 16V u Alfi GT je posasaveo posle cipa, ne moze da se sastavi auto... Ja na mom autu nisam osetio neku bitnu razliku ali ona postoji jer se motor malo drugacije cuje na visim obrtajima, a i kada ga naguram do 7200-7300 obrtaja u drugoj trecom poludi... Upravo sam isao sa drugarom do Simanovaca (kakvi kreteni) da vidim kolika je Vmax posle cipa. Pre njega je bila 210, sad mi je kazaljku iznad 220...
Zato i pitam VNOV-a da li je osetio razliku s'obzirom da je i njegov auto benzinac...
SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
Nisam hteo da žurim sa odgovorom dok nisam provozao alfu da saberem i oduzmem utiske.Naravno da se kod dizela oseti veće razlika kad se dobije po 30 i kusur konja,.Što se tiče mene ono što sam očekivao to sam i dobio, življi je u nižim obrtajima pogotovo se oseti na uzbrdicama nemora da se izvlači ko ranije i što ti reče Markoni "kada ga naguram do 7200-7300 obrtaja u drugoj trecom poludi".Na plin mi ide još bolje jer ja Rale tako namestio mapu.Ti si Markoni verovatno mnogo više očekivao za + 10 ks.
spanjeli nisam menjao sijalice u stop lampama tako da nemogu da ti pomognem.
Comment
-
Comment