Grešiš ovaj grešiš silno sinak nene
ALFA ROMEO 147 by VNOV
Collapse
X
-
Jedno pitanje za sve a ponajviše za Tomića i Markonija, jel neko od vas posle spuštanja auta centrirao trap.Danas oteram auto čisto da isproveravam i kažu mi da nagib (prednjih) točkova nije dobar, i kako se kod alfe nešteluje nagib i da će vremenom možda da mi se dere unutrašnja strana gume, i onda kreće tupljenje što si to radio ako si već to hteo trebao si i amortizere da menjaš i ja naravno zapenim i u rikverc ajd zdravo
Comment
-
-
Ja generalno ceo zivot muku mucim sa trapadzijama, nikada nisam bio u potpunosti zadovoljan... Na Alfi sam prvi put hteo da centriram trap kod Djoleta u Mirijevskom Bulevaru ali je bio idealno centriran pa nije bilo potrebe bilo sta raditi. Kada sam zamenio trap centrirao sam kod Bobana u M. Rakica ali me nervira sto mi je volan malo u levo kada auto ide pravo. Zbog toga mi se desava da auto upali ranije kontrolu proklizavanja u levim krivinama tako da sam izludeo na putu do mora. Uskoro cu zameniti gume pa cu opet otici da centriram trap ali ne znam gde... Predlozi su dobrodosli. Inace nisam imao problema sa tim sto je auto spusten, bar mi niko od ljudi koji to rade nije to naglasio...SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
Hvala na pomoći koji sam djokicu i išao da proveravam, pravim se pametan samo sam se iznerevirao bezveze, a centrirao sam trap kad sam ga komplet radio pre par meseci. Da nemaš možda na zajam upustvo za korišćenje ja nisam dobio uz moju alfu skenirao bih pa vratio.
Comment
-
Comment