rc ima drugacije branike u odnosu na obicnog gti i razlika je u tome sto su branici od rc izbaceniji, veci. sada, mozda sam se izbagovao katastrofalno, ispravite me ako gresim.
Peugeot 206 S16
Collapse
X
-
Ja koliko vidim na toj slici je zenderov spojler, a taj spojler nije isao ni na jedan od pomenutih modela.
Comment
-
-
Koliko vidim na slikama RC i S16 spolja imaju sve isto osim auspuha i felni.
Ali ajde da ne idemo vise u OFF.
Comment
-
-
Ova "dugacka" je pravljena zbog homolagacije za WRC - auto mora da ima min. 400cm i postigli su to produzivanjem branika. Inace se nicim ne razlikuje od obicne S16Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Comment
-
-
S16 i GTI su identicni automobili, s tim sto je GTI oznaka bila na vozilima za UK i holandsko trziste.
Beli auto sa slike ima GT branik, ali sam auto nije GT jer su svih 5000 komada iz te serije bili sive boje. GT je radjen kao homologacija za WRC, dugacak tacno 4000mm, i identicni su sa GTI i 16V osim branika napred i pozadi, plocice kod menjaca i zadnjih svetala.
S16 i RC se razlikuju po mnooogo toga. Motor u S16 je EW10J4 od 136KS, u RC-u ima 180KS - Mecachrome radio glavu, varijabilna bregasta i usis, Marelli 7, malo drugaciji prenosi u menjacu, drugacija tabla, zadnji trap ima dodate stabilizatore i jos par sitnica...
Comment
-
-
Comment