xexe greshka to je pezo 1o6 ...odlichna kombinacija ,al predlazem qpi ti felne od S16 one original kao shto je imao 2o6-sale prwe ,extra chuche ,ima ortak na pezou crnom isto al tek da wish kako izgledaju na autu zakucanom u pod [bukwalno ] jawi na pm ako ocjesh slike da ti poshaljem ...
Radi se o tome da je sivo na pola puta do svetle ili tamne boje, i isto toliko mu dobro/loše čuče tamne ili svetle felne. Kako god okreneš, meni se čini da je najgora kombinacija kad je kontrast najmanji, recimo da staviš sive felne.
Prema tome, bela sigurno stoji dobro, ali ne tako dobro kao na recimo crvenom autu, ili teget autu. Isto tako mi se čini da je bolje nego belo na belom.
Ja bih na svoj auto stavio crvene WRC, izašla je neka specijalna edicija skoro, ali cenim da mi se ne daje beskonačno para za set 17ica.
Što se ovog sjajnog (istina dosadno ofarbanog) S16 tiče, i dalje glasam za beli WRC od ponuđenih. Ne znam kako bi stajale eventualno žute, ili crno žute felne? MOMO nudi neka zanimljiva rešenja po tom pitanju, OZ takođe.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
xexe greshka to je pezo 1o6 ...odlichna kombinacija ,al predlazem qpi ti felne od S16 one original kao shto je imao 2o6-sale prwe ,extra chuche ,ima ortak na pezou crnom isto al tek da wish kako izgledaju na autu zakucanom u pod [bukwalno ] jawi na pm ako ocjesh slike da ti poshaljem ...
Daj slike ovde!
@nidza
Pa i ja sam razmišljao da je malo smor to kad nema kontrasta.
Žute, crne i žuto crne kombinacije ne dolaze u obzir, znači ne sviđa mi se.
Opet se sve svodi na belo. Iskreno nemam hrabrosti ni želje da eksperimentišem sa nekim da kažem alternativnim bojama felni tipa: žuto, crveno, plavo...
Crno nije loše ali nije za ovaj auto.
Comment