E nije me odavno bilo...Od modifikacija nisam nista uradio sem auspuha sto sam stavio,nema se vremena.Pazi sta mi se desilo....Auto mi je extra isao kao lud,ali ujutro kad ga palim na plin trokira,u voznji ponekad trza..ali je isao kao lud.I ja uzmam od komsije ajnspric sa stranca i stavim plocu od plina i sad mi radi mi kao bonbona,ujutro lepo pali ne trokira ali NE IDE NIKAKO.Jako lose ide,ne znam sta je.A za trzanje u voznji nasao sam sta je.Crevo sto ide iz vakuma na usisnoj grani na ajnspric se presece i zacepi sa obe strane i nema da trza viseKazu moze i bez toga...Nije mi jasno zasto ne vuce....i jos nesto stavio sam nov prednji lonac da li to ima neke veze da ga ne gusi mozda.Nazad mi je prohromski.Da nije do te plasticne ploce mozda od plina.Jer ja kad sam je skidao onaj prsten u nutra sa rupicama kao da se odvojio ispao iz lezista i ja sam ga vratio.Da li on mora da ima taj prsten uopste,moze li bez njega da radi,mozda ce bolje primati gas...Evo za sve ko zeli da pogleda film ukratko 10 min.I interesuje me posto su felne neke dobre 14-ice sa gumama za nju?Pozdrav svima
mislim da mora da ima te rupice jer one sluze za rasprasivanje plinai ima razne dimenzije,mozda je ta sto si ti stavio manja pa samim tim i auto ide slabije!!
trebao si da stavis plocicu sa tim prstenom tj difuzorm sto je bila istu takvu jer ima razlike!!!
E proradio je iz cista mira,sad ide dobro..ne znam sta mu je bilo.Jedno pitanje zasto ujutro kad ga palim na plin kad je ladnije trokira bukvalno dok se ne ugrije.Ima eletronski sauk da li ga mozda to zeza?Na benzin mi pali i radi dobro,jedino kad mi prebaci na plin pocne trokirati dok se ne ugrije malo.Pitam zato sto mi je radio lepo,a sada nece.I kako se steluje taj plin i ler na gasnom uredjaju,da li ima neka caka sta prvo i kako?Hvala unapred!!!
znas ovako:
da bi plin radio dobro mora da bude dobr temperatura auta tj da bude na pola,dobra struja(kablovi,svecice..) i cist filter za vazduh sve to utice na potrosnju i na rad!!!
plin oce zimi da zaledi kad je auto hladan i samim tim auto nece da radi ili ima lose rasprsivanje u motor i oce da stuca na plin,proveri da nemas mozda vazduh u sistemu za hladnje!!!plin mnog zahteva dobru temperaturu rada!!
stelovanje ti ide od prilike ovako
das gas ne jedno 3000 obrtaja i tako drzis pocenes da zavijas saf koji se nalazi na crevu za plin koji ide prema karburatoru sve dok ne pocene auto da se gusi,kad se todessi da pocene da se gusi tada odvijas saf polako do onog trenutaka kad auto dobije snagu,onda uzmes saf na isparicacu i pocnes da ga odvijas ili zavijas zavis kod nekih je obrnuto njim doteras autoo da radi na nekih 850 -900 obrtaja!!!!pa sednes probas auto kako ide ako nisi zadvaljan kako vuce ti odrtis za krug
ako mnogo dobro vuce zavtrsi i tako nastelusje po sebi,ali znaj kad se menaja filter za vazduh moras da stelujes plin!!!
nadma se da sam ti bar malo obijasno,mada sada kod nas postoji kompijutersko stelovanje pa da je ovaj princip izaso iz modde)
Za te stvari sam znao,za taj nacin stelovanjaali.Ali vidis trebao bih pogledati filter vazduha jer sam stavljao od astre sve,a nisam ga ni gledao kakav je,ko zna koliko je presao.Hvala ti puno!
nista uvek tu da pomognemo!!!
samo da znas da ima i filter za plin koji se nalazi u ventil za plin i on treba nekad da se promeni ili ocisti!!!!!
za plin ti ja najvazniji vazduh i struja nemoj da zaboravis to!!!
E taj filter san ocistio,znam za to..i Skinuo sam vazdusni filter trebao bi ga menjati.Kad upalim bez njega bolje radi na leru na plinu .Malo sam ga istresao,sigurno je vec zacepljen.Filter mi je kockasti plasticni od astre.On je negde oko 250 din-sica promenucu ga.Pozz
Comment