PrNJaOpEl styling

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • PrNJaOpEl
    CBC Član
    • 26.08.2008
    • 72
    • zrenjanin

Re: PrNJaOpEl styling

Auuu nije me dugo bilo.....Nisam nista radio na autu,cekam da otopli...Sem sto su mi ukrali ratkapne,retrovizor...

Comment

• PrNJaOpEl
      CBC Član
      • 26.08.2008
      • 72
      • zrenjanin

Napokon!!! kupio sam felne ljudi
      14 coli sa gumama dobrim za 130 evra,od nekog lika doneo iz nemacke metnuo ih na kola,ocuvane su strava....
      7 su jota,a i guma je malo sira 185 65 morao sam malo da obrusim rub iznura jer mi dere gumu spolja i da stavim gume na opruge.
      Sigurno mi nije rub dobro upasovan,jbg prvo se kupe felne pa se onda radi
      Metnuo sam i stopaljke od gsi-a.Bolje i te nego crvene obicne,mada razmisljam o belim

Comment

• IlijaGM
        CBC Senator XXL
        • 02.12.2008
        • 313
        • Gornji Milanovac

lepo,lepo
        Originally posted by zoranbg
        nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• somi_kac
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2009
          • 796
          • Kać

Sto se ruba tice, polako brusi i zastiti. Nemoj da cekas da ti izdere gume, kao meni.
          Svaka cast za felne...
          OPEL Astra 1.6i
          OPEL Kadett 1.6
          ŠKODA Favorit

Comment

• PrNJaOpEl
            CBC Član
            • 26.08.2008
            • 72
            • zrenjanin

Originally posted by somi_kac
            Sto se ruba tice, polako brusi i zastiti. Nemoj da cekas da ti izdere gume, kao meni.
            Svaka cast za felne...
            Pazi obrusio sam ali desna strana mi opet dere gumu malo,izgleda kad skrecem jer se sasija pomera.A nesmem da brusim vise jer je tu sastavljen spoljni i unutrasnji rub.Stavio sam cetri gume na oprugu ali dzabe.Jos sam vozim,nikog nisam vozio nazad,ali pun je plina i woofer je oko 20 kila.Ne znam da li kad bi stavio opruge od astre dal bi bilo bolje jer su deblje ili od karavana pa da bude vislji nazad.Ili da stavim uze gume nazad ali bice mi ruzno jer su ove bas super.A da radim rubove ne pada mi napamet ponovo da farbam sve

E sad lose mi slike pa se ne vidi bas (leva i desna strana)

Comment

• P.S.Steva
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2007
              • 955
              • Beograd

Sve ti je to zbog felne...Na mojoj suzi su 15" 6.5jota et45 195/50 i nekaci rub(savijao sam one falceve unutar ruba...)
              Tebi felna kao felna stoji izbaceno,tako da je to jedini razlog tvog kacenja.Cudi me da ti 185/65 kaci....
              Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• PrNJaOpEl
                CBC Član
                • 26.08.2008
                • 72
                • zrenjanin

Originally posted by P.S.Steva
                Sve ti je to zbog felne...Na mojoj suzi su 15" 6.5jota et45 195/50 i nekaci rub(savijao sam one falceve unutar ruba...)
                Tebi felna kao felna stoji izbaceno,tako da je to jedini razlog tvog kacenja.Cudi me da ti 185/65 kaci....
                Ali nije mi savijano to unutra,mada i taj desni rub kao da mi je vise uvucen nego levi tek se sada vidi kad su felne stavljane.
                Probao sam da neko sedne nazad i jos se popeo na gepek i cimamo i ne moze da kaci gore dole,ali izgleda da mi se u voznji sasija spusti i kad skrecem onda se pomera i cese.Pazi nije toliko strasno,ali vidi se da cese pa me nervira
                Et mi je 35 i felne su valjda 6 jota,a ne sedam kako sam mislio.

Comment

• P.S.Steva
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2007
                  • 955
                  • Beograd

Mislim da te ET malo zeza...Nisam siguran,ali mislim da sto manji ET onda je felna izbacenija...

Comment

• PrNJaOpEl
                    CBC Član
                    • 26.08.2008
                    • 72
                    • zrenjanin

Originally posted by P.S.Steva
                    Mislim da te ET malo zeza...Nisam siguran,ali mislim da sto manji ET onda je felna izbacenija...
                    Moguce...Ma videcu ovako da vozim valjda je nece raseci,malo je struze moze se i videti na slikama kad se uporede strane.A kad brate poludim ima da osecem rubove pa nece smetati Hvala u svakom slucaju!

Comment

• somi_kac
                      CBC Senator XXL
                      • 03.04.2009
                      • 796
                      • Kać

Onda je nedovoljno. Mora ti ostati oko 5mm od karoserije, ostalo sve treba obrusiti, ne seci. I ne znam za ostalo, ali su meni nazad 185/55 i ne cese...
                      Probaj da stavis gumene distancere za opruge, ali samo po jedan na oprugu. Ako stavis vise, zanosice ti auto i rastresaces ga.
                      OPEL Astra 1.6i
                      OPEL Kadett 1.6
                      ŠKODA Favorit

Comment

• P.S.Steva
                        CBC Senator XXL
                        • 08.10.2007
                        • 955
                        • Beograd

Moj savet ti je da savijes taj falc unutra.Meni na 195/50 R15 nekaci pa ti vidi...Dzaba se mucis i dovodis sebe u opasnost,nedaj boze da ti pukne guma pri vecoj brzini...

Comment

• somi_kac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2009
                          • 796
                          • Kać

Ma, kakvi druze. Meni je grebao kada nas je petoro u kolima (a bilo je situacija) i kada sam naletao na neravine. Jeste da su bile stare gume, ali se samo istanji. Mada sa distancerima ne bi trebalo ni da takne.
                          U slucaju da savije, puci ce mu farba ako ne uradi dobro. U drugom slucaju sledecu jesen moze da radi rubove, jer ce mu se u taj savijen deo skupiti sve i svasta.
                          OPEL Astra 1.6i
                          OPEL Kadett 1.6
                          ŠKODA Favorit

Comment

• PrNJaOpEl
                            CBC Član
                            • 26.08.2008
                            • 72
                            • zrenjanin

Originally posted by somi_kac
                            Onda je nedovoljno. Mora ti ostati oko 5mm od karoserije, ostalo sve treba obrusiti, ne seci. I ne znam za ostalo, ali su meni nazad 185/55 i ne cese...
                            Probaj da stavis gumene distancere za opruge, ali samo po jedan na oprugu. Ako stavis vise, zanosice ti auto i rastresaces ga.
                            Jbg meni je suza sa 5 vrata.Ma nije to toliko strasno,ali nisam jos vozio 5 pa ne znam sta ce biti.Inace stavio sam po 4 gume na oprugu(distancera),ali dobro se ponasa u voznji kruci je.Videcu kad ih budem vise vozio za sada je ok ovako jer samo malo cese tek tek...U krajnjem slucaju obrusicu malo filceve,ne bi trebalo da da se razidje,jer ne bi po celom rubo nego samo gde je
                            najvislji desetak cm.Hvala vam na pomoci u svakom slucaju!

Comment

• zux
                              CBC Senator XXL
                              • 10.05.2005
                              • 773
                              • Beograd-Filmski grad

ove felnice bas lepo stoje na kadetu, jos da nema tog problema sa kacenjem ruba sve bi bilo savrseno
                              muci te ET koji je suvise mali za kadeta
                              da bi sve bilo kako treba, da ne bi imao struganj i sl. trebaju ti felne ciji je ET najmanje 40 (sto veci to bolje)
                              probaj da odes kod nekog limara koji ce ti malo izbaciti rubove (uz blago zagrevanje lima, da bi farba imala vise sanse da prodje bez pucanja) i nadaj se da neces morati da ih farbas posle te intervencije

Comment

• PrNJaOpEl
                                CBC Član
                                • 26.08.2008
                                • 72
                                • zrenjanin

Sutra resavam valjda tu stvar,pa cemo videti sta ce biti sa tim...mm su u pitanju

Comment

Working...
                                X