danas kupio za prvu pomoc da turim u mazdu...4+1l mobil super S 10W-40 polu-sintetickog ulja i filter istog...ja prelazim oko 140km nedeljno...ako ne valja da zamenim za drugo uz predlog koje to ulje da bude...i uzeh dve sijalice H7 osram night braker i 4 LED boje ksenona 8000k za poziciju i svetlo u tablicama..nisu lose...slikacu...sledece svi kaisevi i preostali filteri i prelazimo na vizuelno doterivanje...
zvao sam gomilu radnji i niko nema bocne zmigavce za moju mazdu...hocu one providne pa da stavim narandzastu sijalicu....nemaju ni ove fabricke narandzaste...ne znam vise gde da trazim...
moguce...video sam takve na nekoj plavoj 323 ovde na forumu...mislim da je od buraz daltona...sutra cu da pitam...doduse kad sam zvao za ove moje pitao sam da li fasuju sa nekog drugog modela ne mora mazdinog ali mrka kapa...
Mislim da je cak moguce da je i kod mene vidio bijele zmige.. no dobro, nevazno to...
Odgovaraju i sa 323 BA, i sa 626-ica, i sa B2500, sve su to isti... Mi smo to nabavili kao groupbuy, na kraju nas par izasao tricavih 12 eura.. A sijalice su jeftine, 6 komada sam ja platio nekih 5 eura, obicne ubodne narancaste.
Inace, kod za te bijele ti je MZ0154041, cisto da znas reci ovima kod kojih ces narucivati. Ako ti sto treba za pilu, mozes si pogledati na www.advanta.hr, otvoris si katalog od Mazde.. Cisto radi lakseg snalazenja..
Eto, nadam se da sam ti bar malo pomogao. A Redbox je po svoje bijele isao u Hrvatsku
Comment