I JA IMAM MAZDU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • PRESRETAC
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2007
    • 333
    • BG
    • Grande punto 1.4T

Re: I JA IMAM MAZDU

ja sam matice uzeo kod danka...nove sam platio 50 eura za 20 komada...ima na buvljaku neki sto prodaje felne,srafove i matice...evo ti njegov oglas u halooglasima: "ALUFELNE 13, 14, 15, 16, 17, sa ili bez guma, nove i polovne, za skoro sva vozila, šrafovi i matice. Šaljem slike mejlom. 063/152-2557" ...a sto se tice alu rokija uguglaj i nacices njegov sajt pa ga zovi i pitaj ima li...
    sigpic

Comment

• doorsy
      CBC Senator
      • 31.10.2007
      • 248
      • Beograd

Hvala druze,evo sad sam zvao,kod alurokija je matica 4e po komadu a kod ovoga na buvljaku 160din...hehe ali kod njega ne mogu da probam jer postojece matice ne mogu da skinem bez pistolja,da ne duzim sad sa pricom,veruj mi na rec...
      Postoji i prica da na nase felne pasuju i one matice od fordova starijih,videcu i po njihovim otpadima,vec sam pitao al u fordovoj radnji,novi su 450din...da li uopste petljati sa polovnim maticama?Da li te matice za alufelne treba da imaju i neki zastitni prsten,i za to sam cuo u fordovoj radnji?

Comment

• PRESRETAC
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2007
        • 333
        • BG
        • Grande punto 1.4T

nisam cuo za taj zastitni prsten...mozda su drugacije matice za brezone od forda...skupi ti pare i kupi nove matice da ne ispadne sranje sa polovnim pa da se odsrafe ili polome ili da je nekoj s*ebana loza pa da posle ni pistoljem ne mozes da je odvrnes...videces na sledecem skupu kakve su ove moje sto sam uzeo kod danka...
        sigpic

Comment

• amavrenski
          CBC Senator XXL
          • 08.08.2008
          • 306
          • Zrenjanin

matica ako je dobra dobra je, dali nova ili polovna svejedno je, nema veze sa godinama. bitno je da je navoj i konus odgovarajuci, a stara ili nova nema veze.

Comment

• PRESRETAC
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2007
            • 333
            • BG
            • Grande punto 1.4T

evo i ove papucice sto sam uzeo...700 kinti

e sad...ono sto me zanima je ovo: posto imam plastiku na centralnoj konzoli i onu u vratima gde su prekidaci za stakla ofarbanu u imitaciju drveta sto ja najvise mrzim,ja uzeo da ofarbam plastiku u vratima u crno da vidim kako ce da ispadne...i ispalo je kurtonski jer nisam turio prajmer za plastiku...posto hocu da ponovim akciju da li je bolje da sve dobro ismirglam i ofarbam ponovo ili da turim onu foliju za oblaganje? nije bitno koliko ce da kosta nego da uradim kako treba...ne podnosim plastiku ofarbanu u imitaciju drveta (ja ne znam koji im je dizajner tada bio za ovu moju mazdu ali i stivi vonder bi je lepse dizajnirao iako je slep)...dajte neke predloge...evo i slike mog neuspelog poduhvata (pivo je bilo visa sila ako se to racuna kao olaksavajuca okolnost )...

sigpic

Comment

• melcer
              CBC Veteran
              • 04.03.2009
              • 174
              • Progar

osmirglas to lepo, bacis u spric git, uradis to lepo vodenom, i onda lepo ofarbas mat crnom.

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Imas na forumu na par mesta vec napisanu proceduru kako najbolje ofarbati plastike, ali je melcer sve to sumirao.
                Na drugim mestima je detaljnije napisano.

Comment

• PRESRETAC
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2007
                  • 333
                  • BG
                  • Grande punto 1.4T

nasao sam...sledece nedelje kupujem potreban materijal i udri po pripremi i farbanju...ovaj put ga radim detaljno i kako treba samo sto necu u crnu nego u srebrnu kao kod novijih automobila...
                  sigpic

Comment

• PRESRETAC
                    CBC Senator XXL
                    • 09.10.2007
                    • 333
                    • BG
                    • Grande punto 1.4T

juce sam skinuo instrument tablu jer sam hteo da sijalice zamenim LED-arama posto mi je bez veze ona fabricka tamno zelena boja...rekoh ajde pre nego turim LED da skinem sa sijalica one zelene gumene navlake koje daju boju i ispalo je bolje nego sa njima ...probao sam posle i LED da turim ali ne rasipa se svetlost podjednako tako da dok ne nadjem odgovarajuce diode sa uglom rasipanja od 180 stepeni za sada ostaje ovako

sigpic

Comment

• mazdamx3
                      CBC Član
                      • 03.06.2009
                      • 53
                      • nis

Ne bih da se pravim pameten,ali sam na netu nasao da je kao dobro Eko megatron sintetik 5w-40,a ti vidi..Auto ti je super,a tek kad ga nabudzis...

Comment

• PRESRETAC
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2007
                        • 333
                        • BG
                        • Grande punto 1.4T

ne znam zasto pominjes ulje kad sam to zamenio pre par meseci...nesto si ti pobrkao
                        sigpic

Comment

• srh
                          CBC Član
                          • 31.05.2009
                          • 94
                          • beograd

auto izgleda odlicno,limuzina visoke klase! mislim da di joj zatamljivanje stakala leglo samo tak!

Comment

• PRESRETAC
                            CBC Senator XXL
                            • 09.10.2007
                            • 333
                            • BG
                            • Grande punto 1.4T

e pa ovako...posto mi je bilo dosadno pre par dana ajde rekoh da ofarbam plastiku na centralnoj konzoli i onu na vratima u crno posto mi se vise smucila stara koja je ofarbana u imitaciju drveta...kad sam zavrsio ispalo je super i vise mi se svidja kad je crna...evo pa vidite

pre

posle

zaboravih da napisem da sam promenio i svetlo u kabini (ono na nebu) i stavio LED tako da nocu svetli ekstra...

sigpic

Comment

• JNC
                              CBC Senator XXL
                              • 19.12.2006
                              • 1332
                              • Beograd

Mnogo je bolje ovako, meni su isto te imitacije (a bogme i pravo) drveta katastrofa.

Comment

• amavrenski
                                CBC Senator XXL
                                • 08.08.2008
                                • 306
                                • Zrenjanin

da, da, ovako je bas super! mnogo bolje!

Comment

Working...
                                X