zainatio sam se sve sam da uradim, ****m ti japanski prajmer .....rub ispoliran, sredine uradjene ....srafovi me ubijaju ....skidam boju sa njim onom tvojom metodom u koka koli i ono....za 10 srafova mi treba sat vremena .....imam 40 srafova po felni.......
inace sto se tice turbine idem na polako varijantu.....nadam se da stize lsd od velikih ulaganja na leto....pa krecem sa pravljenjem manifolda
dosle i felne na red nisam ih stavio jos al nema veze
zanimljiva prica oko kupovine, covek je trazio 2 felne 15 za nazad....javio se covek i ponudio 2 stim sto su 2 bile krive
platio ih je 50e (inace ima bukvalno isti model kopija alessio felna iz 1 dela i drugacijom sredinom)
e sad na moje moljenje preprodo mi ih je za 150e (ja sam prodao moje koje sa dobio za slicne pare) naravno bio sam u kontaktu sa njim kad ih je uzimao i uzeo je 2 krive koje nisu toliko bile krive nego lose ispravljenje....hvala Janjicu
felne su sa sredjivanjem izasle na 250e+ bez guma......sve sam sam radio osim ispravljanja ....bilo je i gita po rubovima pa sam mislio da necu ispolirati, farbane su cetkom, srafovi su me ubili sa skidanjem boje.....uglavnom rezultat je sledeci
Model je Enkei RS jedan od posto ima vise vrsta, imaju 5kg jedna, dvodelne.....jedne od redjih na trzistu i pravi old school JDM
trebalo bi jos da se ispoliraju malo i da se izvoskira .....i to je to
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
nisam jer sam uzeo neki lak koji se sporo susi, moram malo da sacekam dan-dva....treba mi jedno sat vremena po felni da je sastavim....
kad budem stavio kocnice onda cu i felne....uskoro
Obavezno ih ostavi 24h da se sushe posle dihtovanja i spajanja. Prilikom nanosenja diht mase nabacuj samo na spoljni deo u odnosu na shrafove. Kad prodje tih 24h onda jos jednom dodaj masu po spoju sa unutrashnje strane i opet sachekaj 24h.
prvo sam ko glupan najveci potopio u koka kolu i cistio sraf po sraf turpijicom prebalo mi je za jedno 20 srafova 3h.....onda sam pred kraj nabio cetku na busilicu i uspeo tako da skidam
uglavnom uzecu neku cupavu cetku pa cu sa njom da ispoliram pa vosak......
Sad najozbiljnije, razmisli o nekoj ozbiljnoj zastiti srafova jer ce sigurno korodirati. Probaj da iskopas negde prajmer za metal od Zvezde - providan je kada se nanese, a posle njega mozes tuci sa bezbojnim lakom preko njih, nece se bas sijati ali ces resiti problem na duze staze.
Comment