momci razmisljao sam da ofarbam prednju i zadnju karambolku,retrovizore,čep rezervoara,plastiku ispod brisaca pa me zanima kak; da li sprej ili kompresor.kako da pripremim plastiku za to?
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Ako ćeš u mat crno (da liči na plastiku), onda koristi Bumper Spray. Samo isprskaš i suši se za 20 min, a ispadne extra.
Ako ćeš u boju karoserije, onda malo išmirglaš plastiku, naneseš špric git i njega malo išmirglaš, pa onda farba.
a boim se da taj Bumper Spray nece da probije i da ispuca jer farbao sam jajsne na krovu sa crnim sprejom ali sjajnim i evo marat cu ponovo a nema ni 3 mjeseca(prije toga sam sve lijepo ismiglo i pripremio).a gdje mogu da nadem spric git sta je to ustvari?ne znam sta bi ljepse bilo na mom autu.najbolja je nekako kombinacija crne i crvene.mozda karambolke crvenom i retrovizore(farbom)a ostalo sprejom(plastiku ispod brisaca,cep,lajsne na krovu)...ne znam jos se dvoumim
Nema šanse da ti ispuca bumper spray. Njega plastika bukvalno upije, ali mora da se nanese direktno na plastiku, tako da ako si nešto farbao sa sjajnim sprejom, moraćeš da skineš tu farbu prvo.
Baš sam juče farbao te plastike na mom autu, sve je dobro ispalo sem one plastike na gepeku, za koju mi se zalepila novina i sada baš ružno izgleda.
Pogledaj kako su kod mene ispali branici i retrovizori u boji auta, pa ako ti se sviđa, uradi i ti isto.
ovo je super,a na tvom autu bas lijepo stoji ta kombinacija sa crnom bojom.A ti si isto plastike farbao sprejom??99% da cu i ja tako da uradim,svida mi se.
p.s. kako skinuti onu jajsnu na gepeku iznad bravice?
evo sad sam je skidao.onako slucajno otvorim gepek kad imam sta i da vidim.mokar tapacirung.pogledam sajbu i kedere nema nigdje nista vidljivo.otvorim tu plastiku kad ono odozgo gdje je brisac pa kraj one gumice voda prolazila i curila po motoricu i kroz tu plastiku.nije bilo tesko popraviti.samo sam dotego saraf tamo kad skines brisac i onu plastkicu ispod njega ima saraf f=19 i njega dobro stego i sad je ok,eto ako neko bude imao slican problem dobro ce mu doc ovo.
Što se tiče skidanja retrovizora mogu da ti kažem samo da ne treba previše da se brineš - bar jednom mesečno mi ih odvale na parkingu, jadni ostanu da vise
Posle dođeš, podigneš, pritisneš, malo levo - desno i na mestu su bez ikakve muke ihhh pa švaba je to pravio
Pozdrav od Guje!
Živi i pusti druge da žive!
---------------------------------
Suza 1.3 MMK - moj mili krš!
ima li u beogradu da se kupi nov plovak za moju suzu?ovdje sam obisao sve radnje i nigdje nema i nemogu da naruce.a na otpadima ili nema ili je auto dugo stajalo pa neradi.ajde ako neko zna gdje mogu da nabavim da mi javi.
trea mi savet:drug ima suzu kao kod mene i tip mu prodaje motor iz vektre 91 god 2.0 16v dohc kaze da je raden i da je u odlicnom stanju.trazi za njega 400 evra.da li vrijedi toliko??
Comment