Da li je motor na domacim papirima? Za motor "stranac" i pratecu instalaciju uzimaju oko 500 eura, carinjenje je oko 200 eura... pa sam proceni. Isplati se ako je motor dobar i ako uz njega dobijes i pratecu instalaciju, ECU, usis, protokomer, dizne...
moja suza
Collapse
X
-
Ja bih uzeo ali bi trazio i ECU, protokomer, dizne, poklopac u**** ( pise SFI na njemu ), alternator, anlaser tj., motor sa svim agregatima...
Evo ti nekih cena polovnih delova: glava oko 200 eura, protokomer 50 - 80 eura, dizne oko 60 eura, alternator 50 eura, za glupi poklopac u**** traze od 30 do cak 50 eura, ECU 50 - 80 eura... i usteda za carinu - 200 eura. Da kupujes ponaosob svaki deo je glupost. tj., izace te mnogo skuplje...ponika marke ROG :-)
Comment
-
-
JBG, to ti je dodatno ulaganje....dizne, ECU, motorna instalacija... ne znam... jos 150 eura, minimum... Nazovi likove u oglasima koji imaju "na lageru" tebi potrebne delove pa pitaj za cene...Mozda neko na forumu ima te delove, cini mi se Laki_81 ( ne znam da li bas za 16v..) pitaj, trazi...ponika marke ROG :-)
Comment
-
-
evo vec duze vrijeme gledam i imam osjecaj kako mi je suzana previse odignuta sa zada tj preruzno mi je sto se vidi 90% zadnjeg lonca.mislio sam da osjecem na zavrsetku auspuha onaj savijeni dio jedno 3cm i stavim ljepsi produzetak ali kad pogledam nekako nebi islo jer bilo bi ruzno.moze li se auspuh jos podignuti ili da mjenjam branik.....Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
Comment