moja suza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ciklon
    CBC Senator XXL
    • 11.08.2008
    • 362
    • Beograd

Ne menjaj nista! Tako ti je najfunkcionalniji za ono sto tebi treba! Ako krenes sa spustanjem, to ce se pretvoriti u maniju tuninga koja ako nisi spreman (pre svega finansijski) nece imati kraja!
    Jedino,ako si stvarno odlucio da ga odradis u sportskom fazonu, sa srecom ti bilo!
    Ps.- u tom slucaju znaj da covek moze da zivi i sa jednim bubregom... razmisljaj na vreme o prodaji jednog bubrega....!
    ponika marke ROG :-)

Comment

• vlada08
      CBC Senator XXL
      • 22.07.2008
      • 306
      • smed.palanka

vidi brate, ne moras ti da spustis auto na zemlju bukvalno, kao sto je moja astra, meni se svidja ova mera jeste da je malo nezahvalna za voznju po neravnom ili za penjanje na ivicnjak sto i ne pokusavam jer ne moze ni lezeci da prodje a da ne zakaci, ti nemoras da sppustas auto ovoliko ako ga vozis svaki dan, odes kod nekog majstora sto ima presu da ti sabije opruge na zeljenu meru, i da ti pokrati stabla amortizera(jeftinija varijanta), a mozes i da kupis stelujuci set sportskih amortizera i opruga kao sto je kod
      mene(skuplja varijanta)

a ovo za bubrege je tacno ukoliko vozis beton tvrde amortizere, moja astra radi samo na gume i to jedva jer ih pumpam na 2,2 bar, amortizere kao da nema, ali bate krivina pun gas a auto ti ne mrda, i pa ti razmisljaj

Comment

• Mare_Bg
        CBC Senator
        • 14.12.2007
        • 202
        • Beograd

Slažem se sa ciklonom. Nema potrebe da ga spuštaš, osim ako nećeš da radiš neki styling.
        Moj se malo spustio od kako sam mu ugradio plin , ali recimo meni se ne sviđa što je moj napred mnogo odignut...
        Jednostavno ne obraćaj pažnju na to i vozi...

Comment

• dario opel kadett
          CBC Senator XXL
          • 22.09.2008
          • 373
          • ljeskovica

da mi je u njemu fabricki dosao 1.8 ili 2.0 motor radio bi stayling a ovako nema potrebe jer 1.3 je nejak motor ali svejedno auto moze da izgleda lijepo i hoce.ono kao kod comija mi se svida.
          Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!

Comment

• ĆOMI
            CBC Senator XXL
            • 31.08.2006
            • 1705
            • Braće Jerković,Vozd
            • Stilo JTD 16V

Hvala,hvala
            OPEL CLUB SERBIA

Comment

• driverGSI
              CBC Senator
              • 31.07.2007
              • 252
              • NISHCITY

lepo kazu ljudi ne diraj nista eventualno ga spustis malo tako st ces da stavis niskoprofilne gume i nista vise!
              juce sam menjao ulje karter slupan kao da je iz 2.sv rata a nesto kasnije sam vozio 6 osoba prosecne tezine oko 75kg i pun gepek jao ljudi mozete da zamislite sta se desavalo na lezecim...veoma gadno se cuo i osecao i prednji i zadnji lonac
              a da ti ne pricam sta je sve bilo dok nisam naucio da penjem tako nizak auto na ivicnjak

Comment

• dario opel kadett
                CBC Senator XXL
                • 22.09.2008
                • 373
                • ljeskovica

danas sam isao u farbaru i nisam nasao bumper sprej za plastiku,ima samo bumper od litre.dao mi je obicni crni mat sprej pa cu snjim da ofarbam letvice na krovu a za plastike ispod brisaca omisljam se jer boim se da mi nece pocet spadat farba vremenom ako nije pravi sprej za plastiku.

Comment

• driverGSI
                  CBC Senator
                  • 31.07.2007
                  • 252
                  • NISHCITY

hoce sigurno
                  znam iz iskustva

Comment

• dario opel kadett
                    CBC Senator XXL
                    • 22.09.2008
                    • 373
                    • ljeskovica

danas sam mislio ofarbat a sreca nisam imao vremena.ok potrazit cu jos bumper a sad zasad samo letvice farbam.

Comment

• driverGSI
                      CBC Senator
                      • 31.07.2007
                      • 252
                      • NISHCITY

njih mozes farbao sam ih i odlicno drze jos uvek samo sto sitnija smirgla i jedno dva ili tri tanka sloja

Comment

• dario opel kadett
                        CBC Senator XXL
                        • 22.09.2008
                        • 373
                        • ljeskovica

ofarbao sam lajsne 3 puta sam presao i super je ispalo.slike saljem cim nadem kabal za telefon.
                        danas sam trazio u jos jednoj farbari bumper i nemaju ga,bemti bosnu.

Comment

• dario opel kadett
                          CBC Senator XXL
                          • 22.09.2008
                          • 373
                          • ljeskovica

evo malo slicica,na brusilicu sam stavio sajbu sa sitnom smiglom i laganini skino postojecu farbu...

Comment

• ĆOMI
                            CBC Senator XXL
                            • 31.08.2006
                            • 1705
                            • Braće Jerković,Vozd
                            • Stilo JTD 16V

To je to.Super!
                            OPEL CLUB SERBIA

Comment

• dario opel kadett
                              CBC Senator XXL
                              • 22.09.2008
                              • 373
                              • ljeskovica

jos ova plastika ispod brisaca me nervira izblijedila je od sunca trebam nju,cep rezervara,i na gepeku rucku.
                              zna li neko koja je ovo boja ovog branika jer moj se ovako sija kad ga ispoliram tj naspricam sprejom za plastiku,jer je dobro izblijedio.

svida mi se boja mozda bih ga ofarbo u nju ako neko zna sifricu tj broj ove nijanse

Comment

• dario opel kadett
                                CBC Senator XXL
                                • 22.09.2008
                                • 373
                                • ljeskovica

bemti baksuza.dignem ja autic na dizalicu i pudvuko se ispod gledo karter.......i izadem ispod auta i otvorim gepek kad spade moj kadzo sa dizalice ali da je spao bilo bi bolje nego se zadrzo na osovini od dizalice i udubio mi prag odmah brzo sam to sredio ali morao sam odvit dizalicu i ja ga jos malo do zajebat.evo slike

odmah sam otisao kod limara koji mi je radio limariju i on mi je rekao da mi je najbolje da uzmem vodenu smiglu 400 lijepo to izbrusim i predem farbom i tako 3 puta.sve ovo sam imao kuci tako da sam odmah to sredio i jednom preso.sutra cu jos 2 puta posto je sad vec mrak.

Comment

Working...
                                X