Ako ti auto ide normalno i potrošnja je dobra, nema potrebe da ga diraš.
Mada mu ne bi škodilo jedno čišćenje. Ipak se unutra nataložilo svega i svačega.
Pretpostavljam da auto ne voziš po gradskim gužvama, pa ti je zato potrošnja tako mala?
Ako ti auto ide normalno i potrošnja je dobra, nema potrebe da ga diraš.
Mada mu ne bi škodilo jedno čišćenje. Ipak se unutra nataložilo svega i svačega.
Pretpostavljam da auto ne voziš po gradskim gužvama, pa ti je zato potrošnja tako mala?
ne ne vozim ga po gradskim guzvama.ovdje gdje ja zivim grad mi je udaljen nekih 7 km a i grad je mali.
do prije neki dan nisam imao ni filtera goriva,boga pitaj sta ima u njemu sve.
ne bih da ga diram jer boim se da ako ga otvorim(maistor neki)moze samo da za****.ovdje nema nikakav servis karburatora pa da ga mogu ljudski oprat i nastelovat.
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Onda ne diraj ništa.
Meni je pre nekih 6 meseci potrošnja po gradu bila oko 15l benzina.
Posle čišćenja je spala na 10l, međutim rekli su mi u servisu da mi ne valja karburator i da moram da ga menjam (isto mi je rekao i plinadžija), ali mi se nešto ne dira sada, jer troši oko 10l plina po Bg-u, a na otvorenom oko 5-8l. (zavisno od brzine)
Mada, čim nađem neki karb koji valja, kupujem ga...
a jel ok ova moja potrosnja od 6.5?po knjizi njegovoj morala bi biti dosta niza ali nije on nov.meni je pristojno.kad ga stisnem uzme vise ali to je normalno.
ma potrosnja mu je ko bog,kod te potrosnje se ne isplati da se ugradjuje plin
ja dok nisam ugradio plin svake nedelje po 12-20l benzina pa morao sam da stavim plinchugu i sto me je zacudilo plin trosi skoro isto kao benzin ali i ide 20% gore
kakav plin.benzin je zakon.krajem mjeseca idem u jedan gradic u kome ima OMV pumpa sa 100 oktanskim benzinom.ima da ga napunim punog pa da vidim kako leti..
evo je slicica.a ista je kao i ona samo razlika je u potrosnji po gradu.
a treba uzet u obzir da se ova granica pomjerila najmanje za 1l na 100km a kod nekog i vise u zavisnosti od stanja auta...
zna li iko kako da prebacim na onoj plastici od u**** da mi vuce topli vazduh zimi.drug mi rece da ima negdje na njoj neki kao prekidac ali ja to nisam vidio.nikad niko nije nista prebacivao uvijek se isto vozili bilo ljeto ili zima.on kaze da uvijek zimi prebaci da mu vuce topli vazduh,kao manje mu i trosi onda...ajde zna li neko kako se to radi.
Comment