Originally posted by Mare_Bg
moja suza
Collapse
X
-
Originally posted by broj 123to kad 1.3 ohc sam kontrolise dali ce da vuce hladan ili topli vazduh tako da nema nikakav prekidac ja sam moj rasturao i nema!!
ali mogu da ti kazem ako vozis na plin mislim da je bolje da vuce ladan vazduh bolje radi!!!Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
stari je radio ovdje i prelazio je svaki dan po minimum 50km,sad je u italiji...ja ni blizu toliko.znam ja da je plin isplativi ko vise vozi a neocekuje mnogo od auta kada vozi na plin.vidim da ti smeta izreka da se na plin kuva ali mnogo je bolje vozit se na benzin.a ovdje litar plina dode preko 0.65 euro centi a super 98 1 euro tako da mi to netreba i neisplati mi se.bar ne za moje potrebe.
p.s. izreka je bila za broj 123Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
Originally posted by ciklonMatori, opusteno!
Za tu kilometrazu se i ne isplati ugradjivati plin, pogotovo sto to ne bi bio sekvent... Tako, da samo deri na benzin!
ajde da je 2.0 i da ga vise vozam,ali ovako kako ti kazes:deri na benzinNa plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Comment
-
-
ludi koji voze mahom po gradu kroz zastoje,semafore,jedva prohodne ulice... plin je neophodan
ja imam utisak od kako sam ugradio plin i na jedan i na drugi auto da su prestali da se kvare.Pre je bilo ili sam na b.pumpi ili kod majstorapa nisam mogao vise to da izdrzim ni psihicki ni finansijski
juce sam vozio djesija na benzinma auto ujeda ide 30%bolje ali i kosta
Comment
-
-
Ja sam u aprilu ove godine ugradio sekvent i od tada sam presao oko 20.000km.U gradskim uslovima voznje trosi 10l a na otvorenom oko 8l,a za maksimalno 10% je slabiji od benzina.
Po mojoj racunici, uzimajuci u obzir razliku u ceni TNG / BMB, ugradnja plinskog sekvent uredjaja se meni isplatila nakon predjenih 18.000km.Od tog momenta razlika u ceni direktno ostaje u mom dzepu.ponika marke ROG :-)
Comment
-
Comment