Originally posted by ///M_Power
Bmw E30
Collapse
X
-
Originally posted by sn00pyNadam se da si zgazio ovaj branik nekim valjkom....
Kada sam isao kroz neko selo spojler prednji sam nabio na neko ispupcenje na putu i spojlercina je samo otisla ispod auta bimmer ga je jednostavno zdrobio
Meni se licno svidjao ovaj model spojlera.. kada sam ga video na klinikovom e30 jednostavno nosam mogao da mu odolim
Kbo
Comment
-
-
ovo je kicerica samo takvaOriginally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Ne trujte choveku temu. Postoji "vidju stylinga" tema za ove stvari, tamo mozhete da nastavite prichu u ovom smeru. Ovo nakratko ostaje informacije radi, da se ne pitate gde su vam postovi, i bice obrisano zajedno sa ovim ranijim off-topicom.
Comment
-
-
Eve novi fotky..
Skoro sam napravio dobar crusing po gradu gas daska malo sam obrtaljku razigrao rascesljao masinu i menjac, ulje se podiglo tako da pri hladnom startu auto vise nezvekece. ; ))
I poganjao sam se sa nekom Golf GTI 2 brrr auto me odusevio kako ide, neznam ciji je coupe beli kidam ga u startu ali kasnije me prestize u 3..hehe reko da mi je jedan 18is nebi ti mene vise u zivotu video
Kbo
Comment
-
-
Lepo izgleda...
A dobre i felneO chemu se radi, jel' ovo sa novije trojke ili...?
Comment
-
-
Originally posted by overspeedLepo izgleda...
A dobre i felneO chemu se radi, jel' ovo sa novije trojke ili...?
..On mi je rekao da su radjene za e30
Zovu se Grand prix replika felni radjenih po dizajnu za novije generacije tipa e46 e92 upravo takoKbo
Comment
-
Comment