fali to sto je fotka tehnicki neispravna tj out of focus kez
Bmw E30
Collapse
X
-
Originally posted by TOKYOMozda niste videli auto uzivo???
Ja sam stajao pored njega na semaforu pre neki dan i meni je felna smesna, bar da je siva pa i nekako ali ovako niklovana je uzas!!!
A i mala je. . .
Matori nisam ja kriv sto su moja kola lutka naspram tvojiha mozda i jesam
Kbo
Comment
-
-
Ne moras da citirs post na koji odgovaras a koji se nalazi odmah iznad tvog citirajuceg posta . .
Dovoljno je da stavis ovaj znak @ i nick forumasa na koga se odnosi tvoj odgovor...
btw..
Daleko od toga da sam besan,ali organski ne podnosim Tuning Styling i plastikarije koje vise lece na F117 nego na auto. . .
To se inace zove sknavljenje. . .
Danko te procitao kao bukvar, i odmah ti uvalio felne, reci mi samo koliko si ih platio pa da ti odmah kazem sta si propustio...
Fabrika, spustis,felne,izduv i teraj, kakvi crni farovi od e46 i gluposti. . .
Na ovom forumu 99% ljudi misli tako, i samo ce ti se smejati ako krenes da udaras neke poliestere i ostali shit...
Onaj prednji klinikov branik sto si postavio bi tako izgazio sa srecom... da nisi svestan!
Comment
-
-
Aj sad za'ebite više felne i nazad na temu, ili lepo kratim temu pa u Pop-offu nastavite diskusiju u ovom smeru. Get real.
PS. Preseče me Stefan.
Al' i za njega važi isto...
Comment
-
-
Re: Bmw E30
Ljudi zabacujete li zadnjicu ??? hehehe
Evo ja sam malo zaigrao kod arene http://www.youtube.com/watch?v=Ch6oDpYR ... annel_pageKbo
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Ne treba ti rucna za ovo........mislim, moze, ali nema potrebe
Comment
-
-
Evo movie jedan sa ortakom Andrejom decko ganja 2.5.. auto vetar u ledjima BOOOOWWAAAAAAAAAAA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Ay5Eu-Dx ... annel_page
I nesto novo nakacio sam leteci rep...xexexe planiram da poletim cim stigne leto
Inace mnogo posla zadni trap mi je dotrajao dobos paknovi solje viljuske sve komplet menjam uskoro zadnaj osovina mi se raskrecila i lupa kao blesavaKbo
Comment
-
Comment