Koliko para su ITB?
Koja firma?
Ko ti je radio remap?
Jel se ponasa bolje posle remapa?
procitaj prvi post
remap - momak iz Holandije, Henk.
Ima firmu FASTCHIP (www.fastchip.nl) , on je radio mape za turbo clio 172 a bogomi i za dosta velikih tjunera.
Od njega sam kupio aparat koji se prikaci na obd port, dok vozim on loguje raznorazne parametre - onda to posaljem henku na mail i on vidi sta moze da se koriguje
s obzirom da je auto stock, preporucio mi je samo ovu mapu za slabije gorivo (besplatno sam je skinuo) a kad budem radio izduv/bregaste i slicno onda ce da mi napravi custom mapu (50 eura).
Sa ovim remapom sam osjetio malo bolji obrtni u nizim obrtajima, mirniji ler i mnoooogo bolju potrosnju.
ITB rade firma GDI/Omex (grey devil industries) i cijena jos nije objavljena ali sa ugradnjom i cudima ce da se vrti oko 3.000 eura
vrhunski auto... sta ima od dodatne opreme, jel to "panorama" krov ili obican "siber", i ne vidim da li su recaro sedista
ne citas prvi post opet..
panorama krov.Sve od opreme (osim recaro)
Recaro se nisu mogla poruciti kad sam ja trgovao.Jedina opcija je bila da chekam jos par mjeseci pa da narucim a stvarno mi se nije chekalo.
prije mi je GUTAO gorivo...
znaci prosjecna (kroz grad) sa relativno dosta "stiskanja" (ali koliko, ipak nemamo duge bulevare) nikad nije ishla ispod 17/18
a posle remapa valjda kvalitetnije iskoristi ovo nashe gorivo pa sad ako vozim lagano mogu i 12 a sa stiskanjem 15
zadnjih 250 km je npr bila prosjecna 11l... malo van-gradske (dosta brzo) i sve ostalo kroz grad.
I probao sam powerplus gorivo od 100 oktana (iako nema pravih 100) i auto ide OSJETNO brzhe uz naravno tishi rad motora na leru i agresivniji zvuk na izduvu sa sve pucanjem auspuha ako pustim gas drugom na 7200 obrtaja heheh
ali evo se uskoro otvara pumpa gjde ce biti superbezolovno od 98 oktana pa cu probati
ovo je auto najbolje za 2. vlasnika..jer nikako ne drze cijenu
ko je prave srece i naidje na ovakvo auto staro mozda...2 godine sa 25 do 35.000 km moze ga uzeti za 14 hiljada, mozda i jeftinije.
A necu ni da razmisljam kakva im je vrijednost posle 4,5 godina.
nadam se da cu ga zadrzati dovoljno dugo da ga imam kao drugo auto (uz neko prakticnije family car) i da ga onda olaksham 100tinjak kila i da bude samo vikend igracka za plashenje ///m3 i slicnih
Comment