U BG-u ima i beli obican i beli F1 a trebalo bi sada vec da ima i onaj zuti F1 sto mu samo boja kosta preko 1500e. Jel ona plocica na volanu na donjem kraku (sto pise renault sport na njoj) standardna ili je to neki drugaciji volan?
Daj mi majko pare za neonke ispod kola i felne od 15 cola!!!
Sada sam bas gledao dosta nekih klipova na youtube-u i ni na jednom sport-u nisam video ovu plocicu sa natpisom renault sport na donjem kraku volana! Jel zna neko nesto vise o tome?
u Beogradu ih ima nekoliko, znam za 3 najmanje, crveni, plavi i crni.
Da i ja vidjam cesto u Ugrinovackoj plavog, a video sam par puta i crnog. Najvise mi se svidjao onako plavi dok sinoc nisam video prvi put crvenog. Lik krene od kruznog toka na NBG da ga przi prema starom Merkatoru, kad je krenuo sa nekih 40km/h ja sam samo stao i gledao kako se probija izmedju drugih auta.
Crnih ima minimum 5-6 komada a i plavih ima nego ih nisam nabrojao zato sto su bukvalno crni i plavi najcesci i najduze ih vidjam! Interesuje me dosta ta plocica,jel zna neko kako i gde se porucuje?
plochica je original renault oprema i na nekim modelima (lux verzija za francusku) dodje standardno cini mi se..
ja sam je porucio u servisu.
Mnogo ljepse izgleda volan.A i stigao je u Podgoricu zuti F1, boja mu je
Kad kazes servis mislis na Crnu Goru predpostavljam? Koliko te je izasla ako nije tajna i sta mislis da li ima u Srbiji u servisu da se poruci (ako si je uzeo u Crnoj Gori)?
Comment