Golf 4 1.9TDI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chain
    CBC Član
    • 22.09.2008
    • 20
    • Beograd

Golf 4 1.9TDI

e pa kao sto sam obecao evo slika mog novog automobila. u pitanju je golf 4 1.9tdi 85kw 2000 godiste. da ne tupim vise evo slika pa ako nekog nesto interesuje nek pita.

Fina kozura...

Comment

• blackpz$
      CBC Član
      • 28.09.2008
      • 64
      • Novi Sad

fina 4ka!!! prava krema!

jel imaš u planu šta raditi na njemu

Comment

• Chain
        CBC Član
        • 22.09.2008
        • 20
        • Beograd

Originally posted by blackpz$
        fina 4ka!!! prava krema!

jel imaš u planu šta raditi na njemu
        jeste fina i ide dobro s obzirom da sam za ovaj auto dao i vise para nego sto mi je bio limit sad sam ono skoro pa dekintiran trebalo bi da mu promenim paknove, i malo pozamenljujem sta treba a sto se tice nekog extremnojeg sredjivanja za sad nista. nema se "vremena". ali ako se ovaj auto zadrzi kod mene onda ce pasti i neko sredjivanje, mozda cak i farbanje

Comment

• TAZZ
          Banovan
          • 30.05.2005
          • 1409
          • NBGD,SERBIA

nek je sa srecom

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

zasto bi ga farbao?
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Chain
              CBC Član
              • 22.09.2008
              • 20
              • Beograd

Originally posted by zverko
              zasto bi ga farbao?
              pa prvo ne volim ovu boju, drugo vrata su mu zagrebana sa desne strane, ima jednu dugacku liniju, trece sa leve strane je bio malo ocesan a ovaj lik koji je to sredjivao nije odradio kako treba i trece cale mi radi u jednom servisu gde moze da ofarba auto za gajbu piva heheheheh

Comment

• KOXTER
                CBC Veteran
                • 07.07.2007
                • 109
                • Beograd, Palilula

Prvo sve cestitke za auto, da te sluzi extra i nemoj brzo da vozish.
                Nisi valjda lod da ga farbash zbog par glupih ogrebotina, ne isplati se nikako.
                Mislim bacash pare bzvz a da ne pricam o tome kad ga budesh prodavao, niko ti nece verovati da nije bio polupan do balcaka pa je zato ofarban.
                A to shto ti se ne svidja boja okaci macku o rep.

Shalim se naravno, ali ako ti se nije svidela boja, mislim ako ti je to bitno onda nisi trebao da uzimash tu boju.

Nisam ljubitelj wagena, odnosno ne volim ih ali ovo je izgleda dobra kupovina sa obzirom koliko je placen.

Jel ima klimu, jel cesh mu menjati ono shto se uvek menja prilikom kupovine polovnog vozila tipa: zupcasti kajs, shpaner, ulje, filteri...?
                I ako hocesh javni se imam jednog tipa koji prodaje samo delove za Wagene.
                Masa, samo masa, masa je MAMA!!!

Comment

• blackpz$
                  CBC Član
                  • 28.09.2008
                  • 64
                  • Novi Sad

a u koju boju si hteo da ga ofarbaš, i što da ne ako se ekstra odradi kao nov auto bude

Comment

• Chain
                    CBC Član
                    • 22.09.2008
                    • 20
                    • Beograd

Originally posted by KOXTER
                    Prvo sve cestitke za auto, da te sluzi extra i nemoj brzo da vozish.
                    Nisi valjda lod da ga farbash zbog par glupih ogrebotina, ne isplati se nikako.
                    Mislim bacash pare bzvz a da ne pricam o tome kad ga budesh prodavao, niko ti nece verovati da nije bio polupan do balcaka pa je zato ofarban.
                    A to shto ti se ne svidja boja okaci macku o rep.

Shalim se naravno, ali ako ti se nije svidela boja, mislim ako ti je to bitno onda nisi trebao da uzimash tu boju.

Nisam ljubitelj wagena, odnosno ne volim ih ali ovo je izgleda dobra kupovina sa obzirom koliko je placen.

Jel ima klimu, jel cesh mu menjati ono shto se uvek menja prilikom kupovine polovnog vozila tipa: zupcasti kajs, shpaner, ulje, filteri...?
                    I ako hocesh javni se imam jednog tipa koji prodaje samo delove za Wagene.
                    ima klimu. pa rekao sam da cu ga farbati ako se zadrzi kod mene. sto znaci ne bas uskoro ali mozda za nekoliko meseci. sto se tice zamene kaiseva, filtera i ostalih stvari koliko sam ja razumeo ovaj auto je bio skoro na servisu gde mu je to menjano. to je cale pricao sa covekom ja se u to ne razumem a sto se tice ovog tipa daces mi njegov broj pa kad zatreba da imam.

Originally posted by blackpz$
                    a u koju boju si hteo da ga ofarbaš, i što da ne ako se ekstra odradi kao nov auto bude
                    ja bih ga farbao u metalik sivo. svetlija boja je zahvalnija i "ne vidi" se toliko kad se isprlja naravno ovo bi odradili profesionalci.

Comment

Reci mi da li je automobil kupljen ovde ili je uvezen?

Comment

• Chain
                        CBC Član
                        • 22.09.2008
                        • 20
                        • Beograd

Originally posted by Sheta_Junior
                        Reci mi da li je automobil kupljen ovde ili je uvezen?
                        auto je kupljen ovde ali ovde nije uopste vozen. covek ga je skoro doterao iz italije. tamo ga je vozio on.

e sad trebalo bi da mu radim veliki servis i da mu menjam prednje i zadnje plocice i prednje i zadnje diskove, pa ako ima neko neki predlog gde da gledam za delove gde su povoljniji neka mi kaze. kao sto sam rekao cale mi je mehanicar pa ce on to sve da sredi. takodje hteo bih da mu zatamnjujem stakla, pa me interesuje koju foliju da koristim i da li postoji neki drugi nacin zatamnjivanja.

Comment

• Vebe Bavaria
                          CBC Senator
                          • 30.08.2008
                          • 237
                          • Bg

Imas likove na zvezdari koji za solidnu lovu extra zatamnjuju stakla.Ariljska.2 Zvezdara--011/3088-349

mmm kabina je extra
                          Kbo

Comment

Working...
                          X