Golf 4 1.9TDI
Collapse
X
-
Originally posted by blackpz$fina 4ka!!! prava krema!
jel imaš u planu šta raditi na njemus obzirom da sam za ovaj auto dao i vise para nego sto mi je bio limit sad sam ono skoro pa dekintiran
trebalo bi da mu promenim paknove, i malo pozamenljujem sta treba
a sto se tice nekog extremnojeg sredjivanja za sad nista. nema se "vremena". ali ako se ovaj auto zadrzi kod mene onda ce pasti i neko sredjivanje, mozda cak i farbanje
Comment
-
-
Originally posted by zverkozasto bi ga farbao?
Comment
-
-
Prvo sve cestitke za auto, da te sluzi extra i nemoj brzo da vozish.
Nisi valjda lod da ga farbash zbog par glupih ogrebotina, ne isplati se nikako.
Mislim bacash pare bzvz a da ne pricam o tome kad ga budesh prodavao, niko ti nece verovati da nije bio polupan do balcaka pa je zato ofarban.
A to shto ti se ne svidja boja okaci macku o rep.
Shalim se naravno, ali ako ti se nije svidela boja, mislim ako ti je to bitno onda nisi trebao da uzimash tu boju.
Nisam ljubitelj wagena, odnosno ne volim ih ali ovo je izgleda dobra kupovina sa obzirom koliko je placen.
Jel ima klimu, jel cesh mu menjati ono shto se uvek menja prilikom kupovine polovnog vozila tipa: zupcasti kajs, shpaner, ulje, filteri...?
I ako hocesh javni se imam jednog tipa koji prodaje samo delove za Wagene.Masa, samo masa, masa je MAMA!!!
Comment
-
-
Originally posted by KOXTERPrvo sve cestitke za auto, da te sluzi extra i nemoj brzo da vozish.
Nisi valjda lod da ga farbash zbog par glupih ogrebotina, ne isplati se nikako.
Mislim bacash pare bzvz a da ne pricam o tome kad ga budesh prodavao, niko ti nece verovati da nije bio polupan do balcaka pa je zato ofarban.
A to shto ti se ne svidja boja okaci macku o rep.
Shalim se naravno, ali ako ti se nije svidela boja, mislim ako ti je to bitno onda nisi trebao da uzimash tu boju.
Nisam ljubitelj wagena, odnosno ne volim ih ali ovo je izgleda dobra kupovina sa obzirom koliko je placen.
Jel ima klimu, jel cesh mu menjati ono shto se uvek menja prilikom kupovine polovnog vozila tipa: zupcasti kajs, shpaner, ulje, filteri...?
I ako hocesh javni se imam jednog tipa koji prodaje samo delove za Wagene.ja se u to ne razumem
a sto se tice ovog tipa daces mi njegov broj pa kad zatreba da imam.
Originally posted by blackpz$a u koju boju si hteo da ga ofarbaš, i što da ne ako se ekstra odradi kao nov auto budenaravno ovo bi odradili profesionalci.
Comment
-
-
Originally posted by Sheta_JuniorReci mi da li je automobil kupljen ovde ili je uvezen?
e sad trebalo bi da mu radim veliki servis i da mu menjam prednje i zadnje plocice i prednje i zadnje diskove, pa ako ima neko neki predlog gde da gledam za delove gde su povoljniji neka mi kaze. kao sto sam rekao cale mi je mehanicar pa ce on to sve da sredi. takodje hteo bih da mu zatamnjujem stakla, pa me interesuje koju foliju da koristim i da li postoji neki drugi nacin zatamnjivanja.
Comment
-
Comment