Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
hehe...zamisli tu munju ogranak poseban za astre... ma jok, svi opelasi zajedno!!!
ljudi kad je skup, jel u 5? hteo bih da dodjem onako zvanicno, a ne na 5 minuta, da se upoznam sa svima...
posle toga bih krenuo na skup max-styling-a, pa bi bilo lepo ako ste ZA, da opelasi krenu lepo samnom... da tamo nastavimo druzenje, mi iz max-a pocinjemo tamo oko pola 9-9 uvece...
hvala komsija...
ej pa video sam te danas oko pola 4....4, u ustanickoj, prolazio u tvojoj traci sa tvoje desne strane...jos sam ti i svirao mozda si primetio...
Posto su farovi i gde se mogu naci ? i ja imam 1.7cdti ali limuzinu.farovi mi se extra svidjaju.
poz
p.s. jel ti se cuje neko lupkanje (brujanje) izmedju 2000 i 2200 obrtaja?
uzimao sam preko lika koji to donosi iz nemacke, platio sam mu 275e! skuplje nego da sam kupio u neko od nasih prodavnica...ali ovi su kvalitetniji, i razlika je ocigledna! ja sam prezadovoljan..ako budes hteo kontakt telefon od lika ti reci pa cu ti poslati na pm, a sto se tice lupkanja, odnosno brujanja to ne osecam u voznji, obratio sam paznju juce i danas ali nista... ne bih znao da ti kazem zbog cega ti se to cuje...
ovo ti je verzija koja moze da se kupi kod nasih
a ovo je moja
mislim da je ova moja verzija mnogo bolja, pogotovo nocu jer nisu celi krugovi pa izgleda kao da je bad look
ima li takvih farova za astru f, imam xenone u klasicnim farovima a mnogo lepse bi izgledalo da su u nekim kristal tipa, ima li stop lampi ali sa led diodama za istu
Comment