da li se to naslucuje ogranak OPCS-a astra cs
Black Astra G 1.7cdti 2008
Collapse
X
-
hehe...zamisli tu munju ogranak poseban za astre...
ma jok, svi opelasi zajedno!!!
ljudi kad je skup, jel u 5? hteo bih da dodjem onako zvanicno, a ne na 5 minuta, da se upoznam sa svima...
posle toga bih krenuo na skup max-styling-a, pa bi bilo lepo ako ste ZA, da opelasi krenu lepo samnom... da tamo nastavimo druzenje, mi iz max-a pocinjemo tamo oko pola 9-9 uvece...
Comment
-
-
He,he,to je bio moj cale,isao po kevu na posaoOriginally posted by wisinyandelhvala komsija...
ej pa video sam te danas oko pola 4....4, u ustanickoj, prolazio u tvojoj traci sa tvoje desne strane...jos sam ti i svirao mozda si primetio...
Vidimo se mi u nedelju u 5!
Comment
-
-
uzimao sam preko lika koji to donosi iz nemacke, platio sam mu 275e! skuplje nego da sam kupio u neko od nasih prodavnica...ali ovi su kvalitetniji, i razlika je ocigledna! ja sam prezadovoljan..ako budes hteo kontakt telefon od lika ti reci pa cu ti poslati na pm, a sto se tice lupkanja, odnosno brujanja to ne osecam u voznji, obratio sam paznju juce i danas ali nista... ne bih znao da ti kazem zbog cega ti se to cuje...Originally posted by mickynbgPosto su farovi i gde se mogu naci ?
i ja imam 1.7cdti ali limuzinu.farovi mi se extra svidjaju.
poz
p.s. jel ti se cuje neko lupkanje (brujanje) izmedju 2000 i 2200 obrtaja?
ovo ti je verzija koja moze da se kupi kod nasih

a ovo je moja

mislim da je ova moja verzija mnogo bolja, pogotovo nocu jer nisu celi krugovi pa izgleda kao da je bad look
Comment
-

Comment