Prelep auto! Imaš neke veće slike, ove se skoro ne vide
Peugeot 206 GTI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hvala drugari i ja se nadam da cu zagotiviti ovaj auto.
@Laki
Druze moj ti nisi obavesten uopste
.Ovaj auto je za sve pa prema tome i necu ici do nekih granica prevelikog opterecenja na motoru.Ali zato dva kompletna zorta cekaju odgovarajucu skoljku da se preko zime sjedine
Comment
-
-
extra auto, felne su odlicne ,svidjaju mi se visine kako su ubodene mada mozda jos malo pozadi da legne ali bas malo i neki distanceri na ovako tockovi delju malo uvuceno i bice jos lepsi, nisam nikad bio ljubitelj 206ica mada u zadnje vreme menjam misljenje narocito kad je gti u pitanju pa jos ovako lep, uzivaj u voznji, pozEx Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Veoma lep mali auto. A i takodje veoma brz. Svaka cast na izboru.
Slazem se sa Zverkom mislim da ovom autu odgovara da bude prednji deo malo poboden.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
Nema sta, autic je zlo! Svi, koje si vozio, samo pohvalno pricaju, sto znaci da si ga uspesno odlenjio!
A nesto ti ne verujem da ces da izdrzis do leta sa cackanjem..hehehe
A ja se odusevio polu koznim kadicama. Bas je lep enterijer!
Ajde vidimo se!
p.s. steta sto nisi mogao da stignes veceras, bilo dobro...
Comment
-
-
Provozah se sinoc... kad pomislim da nas je bilo trojca u kolima, njih dvojca po 100 i ja sa 80kg... samo ti Shibi mogu reci da ti dajem kljuceve i molim da se malo "poigras" i sa mojim autom!
Jbt skripe gume pri saltanju sa tolikim opterecenjem!!! aaaaa
Comment
-
-
Dobar je matori,ne kao Turbac,ali je dobar
Neka je sa srecom!
P.S.Jedva cekam da vidim kakav zort spremas
Comment
-
-
pa kad vozi na celavim gumama!Originally posted by shonsyJbt skripe gume pri saltanju sa tolikim opterecenjem!!! aaaaa

ocelavio ih u nadi da ce dobiti nove!
Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-

Comment