Hvala drugari i ja se nadam da cu zagotiviti ovaj auto.
@Laki
Druze moj ti nisi obavesten uopste .Ovaj auto je za sve pa prema tome i necu ici do nekih granica prevelikog opterecenja na motoru.Ali zato dva kompletna zorta cekaju odgovarajucu skoljku da se preko zime sjedine
extra auto, felne su odlicne ,svidjaju mi se visine kako su ubodene mada mozda jos malo pozadi da legne ali bas malo i neki distanceri na ovako tockovi delju malo uvuceno i bice jos lepsi, nisam nikad bio ljubitelj 206ica mada u zadnje vreme menjam misljenje narocito kad je gti u pitanju pa jos ovako lep, uzivaj u voznji, poz
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Nema sta, autic je zlo! Svi, koje si vozio, samo pohvalno pricaju, sto znaci da si ga uspesno odlenjio! A nesto ti ne verujem da ces da izdrzis do leta sa cackanjem..hehehe
A ja se odusevio polu koznim kadicama. Bas je lep enterijer!
Ajde vidimo se!
p.s. steta sto nisi mogao da stignes veceras, bilo dobro...
Auto odlicno izgleda. Nego dobi li one gume od Verana? Oni su verovatno planirali da poklone neke 13-ice, ti im malcice probi budzet sa 16-icama Mada lako je meni za njih
Provozah se sinoc... kad pomislim da nas je bilo trojca u kolima, njih dvojca po 100 i ja sa 80kg... samo ti Shibi mogu reci da ti dajem kljuceve i molim da se malo "poigras" i sa mojim autom!
Jbt skripe gume pri saltanju sa tolikim opterecenjem!!! aaaaa
Comment