Verovatno gajba hladnog piva!
Iskreno receno - da strasno je kada se sedne.... ali ima resenje koje ja koristim a to je upad u auto kao da sam upravo opljackao banku, paljenje motora i klime, potom iskakanje iz tog istog auta.Ostavis ga da radi klima i rashladi auto, treba mu par minuta.
A potom, dok se drugi kuvaju u svojim limenim konzervama, ja uzivaaam!
ma sta ja znam,nije ni klima ok.ja sam ljetos tako radio s mercedesom e 200 cdi.upalim auto,upalim na najjace da rashladim i kad udem smanjim na jedno 3 stepena od vanjske temp. ali onaj ulazak je "bolan" a i izlazak.bila mi je posla smetat tj bolit me glava.....najbolje je ugasit nekih 3-4 minute prije izlazka iz auta da se organizam navikne..
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Danas sam bio u shoppingu, Maja je dobila poklon za godišnjicu malo ranije nego što bi trebalo, no nije se bunila
Dakle, mali posjet C-mod trgovini, i što smo kupili? Malo koferče
... a u koferčetu puno zgodnih stvari:
Čisto bijelo svjetlo, bez imalo primjese plavog, ista boja svjetla kakvu koriste proizvođači vozila u OEM xenonskim svjetlima:
Digitalni balast, doslovce minijaturan, i milina za utrpati ga u skušene prostore, za razliku od konvencionalnog:
Na poklopcima svjetala su se morale napraviti rupe za kablove, također, opet je dremel tool bio u igri, jer je otvor za grlo bio maalčice preuzak pa smo ga "istunirali"
The end, mala usporedba konvencionalne žarulje i xenonske:
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Kad smo kod tega leptira u****, primetio sam jednu stvar, moj (fabricki) leptir nema teg (c20xe 94god.,M2.8) dok kod drugara koji takodje ima Calibru postoji teg na velikoj klapni (c20xe M2.5).Moja Calibra je malo startnija od njegove, da li je to do tega? Odnosno, da li je bas toliki znacaj tega na velikoj klapni....
Comment