Calibra 16V - smoooth doorhandles... :) str. 9
Collapse
X
-
-
Re: Calibra 16V - novi dijelovi na hrpi !
Sinoćnja tema: zamjena instalacije i rađenje reda pod haubom
Novi lajtunzi goriva, made by VEP hidraulika. Također, stavljen inox oplet oko sajle gasa.
Pa vadimo staru instalaciju van (kadettova)
Ovo je inače bio šaraf za odvod goriva koji stoji na fuel railu
Pile se malo dohvatio mojeg fotoaparata... a ja šiljim piljim pod haubom
Pošto mi se nikako nije sviđala varijanta da prekide signala injektora slažem u kutijicu konektora injektora i vučem tamo dodatne žice, prekidi su spojeni u kabinu, a sam kabel istih je dobio svoju vlastitu rupu
Moâ instalira dotični dio instalacije plina kod CPU-a motora.
Interrupti postavljeni.
Malo smo je raskopali...
Pa malo slagali i umotali kablove...
I za sada zadnja slika, instalacija plina prolazi kroz posebnu uvodnicu do motornog prostora:
... to be continued ... nisam stigao slikati krajyou want to kick my ass? Well, give your best shot
Comment
-
-
Majo, odma pod ruku pa kod maticara.
Sta su dalji planovi?
Comment
-
-
srediti limariju
Zaboravih napisati... trenutno je su postavljeni bež injektori od 230ccm i FPR od 3 bara. U potrazi sam za plavim injektorima (241ccm)you want to kick my ass? Well, give your best shot
Comment
-
-
-
Kupus, da kupus... da vidiš CIJELU unutarnju instalaciju od Calibre, opal bi u nesvijest
-----------------
Maja je ovaj vikend bila vrijedna... a koža se mora održavati. Daklem, jedan set za njegu kože u autu, Gliptone GT12 leather cleaner i GT11 Liquid leather conditioner
Nakon tretmana koža je dobila mekoću, više nije onako glatka i tvrda, iako mislim da će poslije još par premaza sa conditionerom dobiti punu mekoću i elastičnost. Osim toga, sada viže ne trebamo dezodorane u autu... miris kože je i više nego primjetljivyou want to kick my ass? Well, give your best shot
Comment
-
-
-
Pa, ova mi baš nije nešto sjela... nagrđuje mi auto previše... mislim da ću složiti nekakvu diskretniju... ali imam vremena razmišljati o tomeyou want to kick my ass? Well, give your best shot
Comment
-
-
Ne znam još, ali ova mi se ne uklapa...
---------------
Opet update...
Kupljen set nosača motora:
Da zamjeni stare, naočigled potrošene:
Prednja dva su promijenjena, zadnji će ići sutra kad se bude mijenjala getriba (F20), pošto trenutna ima malih problema sa zašaltavanjem u drugu (sinhron-fehler). Getriba danas oprana i spremna za ugradnju...
you want to kick my ass? Well, give your best shot
Comment
-
Comment